Maaltijdbox Reviews

Home/Voedselbox/Maaltijdbox Reviews

Net zoals sites waar beoordelingen over een boek, een restaurant, een hotel of een zwembad gegeven worden, bestaan er ook sites waar klanten maaltijdboxen van verschillende aanbieders reviewen, bij ons dus. Een objectieve en eerlijke beoordeling is enorm waardevol, doordat je meteen de plus- en minpunten van een maaltijdbox ontdekt. Hieronder noemen we de beoordelingen van enkele bekende maaltijdbox-aanbieders die we gemaakt hebben.

Maaltijdboxen van HelloFresh

Eén van de eerste maaltijdbox-aanbieders op de Nederlandse markt was HelloFresh. Op maaltijdbox.org wordt naast een zeer uitgebreide eigen review ook andere maaltijdbox reviews van andere foodblogs uitgelicht. Samengevat komt het erop neer dat je gevarieerde en makkelijke recepten krijgt, je niet snel eten weg hoeft te gooien, de dozen de volgende dag opgehaald worden door de bezorger, je een flexibel abonnement kunt afsluiten en een snelle klantenservice ervaart.

Enkele negatieve punten zijn dat HelloFresh niets doet met allergieën, dat ze vaak mailtjes sturen, dat de recepten niet altijd even duidelijk zijn en dat de ingrediënten niet altijd even vers zijn en soms zelfs beschimmeld in de box zitten.

Foodboxen van Marley Spoon

In tegenstelling tot HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox, kun je bij de maaltijdboxen van Marley Spoon zelf kiezen wat je in de box wilt hebben. Voor veel mensen blijkt dit één van de grootste pluspunten te zijn. Daarnaast zijn de recepten duidelijk en eenvoudig, de ingrediënten vers en duurzaam en is de bezorging gratis. Ook is het niet per se nodig om een abonnement aan te schaffen, wat de maaltijdboxen ook een dik bonuspunt geeft.

Wat mensen volgens maaltijdbox.org niet zo prettig vinden aan de boxen van Marley Spoon, zijn onder meer de eentonige en kind onvriendelijke recepten. Ook is het niet mogelijk om een box voor één persoon te bestellen. Voor eenpersoonshuishoudens is dit een flinke tegenvaller.

De boxen van Allerhande

Op foodboxwijzer.nl spreekt Ellen zich onder meer uit over de recepten in de maaltijdboxen van Allerhande. De recepten zijn lekker en eenvoudig en vallen goed in de smaak binnen het hele gezin. Bovendien zijn er online handige hulpvideo’s te vinden voor als je er even niet uitkomt. Wel vindt ze dat het eten in de box wat te weinig is voor vijf personen.

Op de website van nieuwsmedium Metro lezen we bij de positieve ervaringen onder meer dat je ook andere boodschappen kunt bestellen zonder extra bezorgkosten te betalen. Ook de proefpersonen van Metro waren tevreden over de gevarieerde recepten. Wat ze als negatief beschouwden, was dat er niet echt gedacht wordt aan vegetariërs. Ook Metro vond de porties niet helemaal kloppen.

Eetkratten van De Krat

de krat icoonYvonne laat op foodboxwijzer.nl weten dat ze de veganistische foodboxen van De Krat net een cadeautje vindt als het bezorgd wordt. Het is iedere keer een verrassing welke recepten en producten er dit keer in het kratje zitten. Wel vindt ze het jammer dat ze geen boxen voor eenpersoonshuishoudens kan bestellen.

Op foodboxen.nl lezen we dat er veel groente geleverd wordt in de maaltijdboxen van De Krat. De persoon in kwestie vindt dit een zeer groot pluspunt. Daarnaast is ze erg te spreken over de verse en kwalitatieve producten die in de box zitten. Ook zijn de recepten eenvoudig te maken en zijn de porties volgens haar ruim genoeg. Voor de groenteliefhebber is dit dus absoluut een aanrader, aldus de schrijver van de maaltijdbox review

Boxen van Beebox

Tot slot hebben we beoordelingen gevonden over de maaltijdboxen van Beebox. Zo vertelt Teddy op foodboxwijzer.nl dat ze zeer tevreden is over deze boxen. Hoewel ze de recepten zeer smakelijk vindt, vindt ze het wel jammer dat de receptbeschrijvingen soms niet helemaal kloppen. Ook mogen de porties wat haar betreft iets groter.

Op maaltijdbox.org lezen we in de samenvattende maaltijdbox reviews onder meer dat het positief gevonden wordt dat de boxen vol biologische groenten zitten. Ook de gevarieerde en eenvoudige recepten vallen erg in de smaak. Enkele negatieve punten zijn de onregelmatige bezorgtijden en de beperkte keuzevrijheid.

2903, 2020

Foodbag

By |maart 29th, 2020|Categorieën: Reviews|0 Reacties

Een box vol producten van Belgische origine van Foodbag Mensen die een druk werkschema hebben, kunnen tegenwoordig veel dingen in het leven vergemakkelijken. Zo ook het bedenken van maaltijden en het doen van boodschappen. [...]

2202, 2020

Smartmat

By |februari 22nd, 2020|Categorieën: Reviews|0 Reacties

De voorloper van maaltijdboxen in België In Nederland was HelloFresh één van de eerste verkopers van complete maaltijdpakketten. In België is deze rol toegekend aan Smartmat. Deze maaltijdbox-aanbieder bestaat sinds 2012 en zorgt ervoor [...]

1302, 2020

De Krat

By |februari 13th, 2020|Categorieën: Reviews|0 Reacties

De Krat was het eerste maaltijdbox concept in Nederland en is opgericht door Eefje Brugman in 2010. Toen begon de Krat met het leveren van seizoensproducten in houten kratten in Amsterdam. De Krat richt zich [...]

Door |2019-09-26T21:19:16+00:00juni 27th, 2020|Voedselbox|0 Reacties

Geef een reactie

Go to Top