Maaltijdboxen van het Haarlemse restaurant ‘Aangenaam’

Het Haarlemse restaurant ‘Aangenaam’, gevestigd op de Kleine Houtstraat in Haarlem, heeft hun lekkere maaltijden vertaald naar een home-made maaltijdbox genaamd Aangenaam Thuis. Het hele idee is om de heerlijke recepten die in het restaurant te bestellen zijn, ook gewoon thuis te maken. De boxen bevatten biologische, verantwoorde en duurzame ingrediënten waar toegankelijke en bijzondere gerechten mee te maken zijn.

Enkel in Haarlem

De werkwijze en de inhoud van de maaltijdbox komt voor het grote deel overeen met de foodboxen van andere aanbieders, zoals HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox. Het punt waar Aangenaam Thuis op verschilt, is dat de maaltijdboxen alleen in Groot Haarlem geleverd worden. Voordat je een bestelling kunt plaatsen, dien je dan ook een postcodecheck te doen. Het is de bedoeling dat je je postcode invult, zodat je kunt kijken of Aangenaam Thuis wel bij jou bezorgt. Het zou anders zonde zijn als je hier pas op het eind van het bestelproces achter komt.

Hoewel consumenten buiten Groot Haarlem er dus eigenlijk niks aan hebben, profiteert iedereen die in Groot Haarlem woont wel van enkele voordelen. Zo zijn de producten afkomstig van lokale boeren en biologische producenten. De ingrediënten zijn dan ook van hoge kwaliteit en verser dan ingrediënten van concurrenten.

Probeer AangenaamThuis

Word wekelijks verrast met bijzondere en verantwoorde recepten, samengesteld door de chefs van restaurant Aangenaam Eten & Drinken in Haarlem. Het concept is eigenlijk heel simpel: vul je online boodschappentas met heerlijke gerechten naar keuze.
Naar AangenaamThuis.nl

Razendsnelle levering

Aangezien de maaltijdboxen enkel in Groot Haarlem bezorgd worden, heeft de foodbox-aanbieder ervoor gekozen om de boxen per bakfiets te bezorgen. In zo’n drukke stad is het niet alleen sneller, maar ook duurzaam. Als je de maaltijdbox voor 10:00 uur besteld hebt, dan staat de leverancier nog voor 17:00 uur bij je op de stoep. Als je na 10:00 uur bestelt, kun je eenvoudig aangeven wanneer je de box bezorgd wilt hebben. Overigens wordt de maaltijdbox gratis bij je thuisbezorgd als je voor €30,00 euro of meer een bestelling plaatst.

Maaltijddoos Aangenaam thuis inhoud

Aanvullende ingrediënten

De maaltijdbox is gevuld met verse ingrediënten en eenvoudig uitgelegde recepten. Deze worden samengesteld door de chef-koks van restaurant Aangenaam en kun je zelf uitkiezen. Ook biedt Aangenaam Thuis de mogelijkheid om producten bij te bestellen.

Geen abonnement

Om een maaltijdbox van Aangenaam Thuis te bestellen, hoef je geen abonnement af te sluiten. Je kunt de boxen op ieder moment van de dag bestellen, wanneer het jou uitkomt. De boxen verschillen van recepten voor 1 tot zelfs 7 personen. Ook kun je zelf kiezen hoeveel maaltijden je graag in de box wilt ontvangen.

Wil jij graag de maaltijdboxen van Aangenaam Thuis ervaren?

Ga naar AangenaamThuis.nl
Ga naar AangenaamThuis.nl