Maaltijdbox kortingen zijn gecontroleerd en geldig in juni, 2024

De maaltijdbox vouchercode’s worden iedere maand gecontroleerd of ze nog geldig zijn. De foodbox korting wordt verschillend verwerkt. Bij de ene aanbieder krijg je in een keer het volledige bedrag inkorting bij een andere aanbieder wordt de aanbieding verdeeld over de eerste paar bestellingen. De beste en bekendste merken staan in onze tabel. Er zijn nog een aantal kleine aanbieders die momenteel geen maaltijdbox couponcode actief hebben.

€ 45 voordeel

Icoon Marley spoon

3 x €15 voordeel

€45 voordeel

Logo de Familiebox

25% voordeel

de krat icoon

2 x 10% voordeel

Niets is heerlijker dan te genieten van de maaltijden uit een foodbox met een dikke afprijzing. Er zijn verschillende voedselboxen welke je een aantrekkelijke korting geven. Het gaat om couponcodes van meerdere aanbieders. Hierboven zie je een overzicht van de meest gebruikte en aantrekkelijkste acties van dit moment.

We houden de verschillende aanbieders nauwlettend in de gaten om je hier een goed overzicht aan te bieden van de beste kortingen. Wil je gebruik maken van een coupon? Dan kun je gewoon op de knop drukken.

De volgende aanbieders bieden een aantrekkelijk promotie:

Op deze pagina zie je altijd de beste aanbiedingen. Alle proties zijn in deze maand geldig. Deze aanbiedingen kun je uitstekend gebruiken voor als je nog niet helemaal zeker bent of dit wel wat voor jou is.

Het voordeel kan aardig oplopen van tien tot vijfentwintig procent.  De korting is al snel tien tot twintig euro. Het is goed om gebruik te maken van de acties die worden aangeboden.

De populaire dozen hebben doorlopend aantrekkelijke aanbiedingen. Het is een voordeel om zo alle verschillende aanbieders uit te testen en te zien welke het beste bij jou past. De eetboxen van Allerhande Box, Ekomenu, De Krat, Marley Spoon en ook Hellofresh kun je hierdoor eenvoudig en een stuk goedkoper uitproberen.

De meest recente couponcodes

Hier zie je de meest recente en werkende promoties. Wij zijn continu actief om de meest recente codes op onze site weer te geven voor jou. Het is belangrijk om te weten dat de aanbiedingen werken en je ze kunt gebruiken.

Kijk naar de looptijd van de kortingscodes en ook de voorwaarden om te weten of je er gebruik van kunt maken en tot wanneer. Sommige foodbox promoties zijn een jaar geldig en anderen juist weer wat korter. Logisch natuurlijk als het om een seizoensgebonden pakket gaat.

Het is belangrijk om het voordeel als een leuk extraatje te zien. Wanneer je van koken houdt is het vaak een feest om een maaltijdbox in huis te krijgen en nieuwe gerechten te bereiden. Vergelijk de verschillende kratten om een goede keuze te maken.

Maaltijdbox kortingen

De spelregels

De belangrijkste voorwaarden sommen we nog kort even op voor je hieronder. Zo is het helemaal duidelijk wanneer je een kortingscode kunt gebruiken en hier ook recht op hebt. Het gaat om de volgende zaken:

  • Kijk naar de datum tot wanneer de aanbieding geldig is.
  •  Aanbieders kunnen de vouchercodes aanpassen als ze willen.
  • Ook de prijzen kunnen aangepast worden.
  • Het is geldig op de verschillende pakketten van een aanbieder. Het gaat vaak niet om een specifieke box, maar alle.
  • Soms is er een maximum aantal boxen wat met een actiecode besteld kan worden.
  • Het is alleen bedoeld voor nieuwe klanten (je krijgt alleen eerste foodboxen voordeliger).

Veel gestelde vragen

Hoe werkt een promotiecode?

De kortingscodes kun je heel gemakkelijk gebruiken. Klik simpelweg op de bovenstaande knoppen en je gaat naar de website van de aanbieder. Soms moet je de code nog invullen en soms was het al voldoende om op onze link te klikken om de aanbieding te krijgen.

Je maakt een account aan en vervolgens kun je de gewenste doos bestellen. Het voordeel wordt bij het afrekenen verrekend. Controleer het nog wel even. Betaal vervolgens om daarna het boodschappenpakket in huis te krijgen.

Gratis thuisbezorgd?

De maaltijdboxen worden allemaal gratis thuisbezorgd. Het is afhankelijk van de aanbieder en het pakket wat je hebt gekozen op welke dag het wordt bezorgd. Bij de meeste maaltijdbezorgdiensten kun jezelf kiezen op welke dag het wordt geleverd. De producten worden gekoeld bij je thuis bezorgd. Hierna kun je het bewaren en gebruiken op de dag dat je de gerechten gaat bereiden. Het is goed om de verschillende boxen met elkaar te vergelijken om daar de eerste te bestellen.

Wat als de kortingscode niet werkt?

Wanneer de kortingscode niet werkt is dit erg spijtig. We testen de actiecodes regelmatig. Doet een promotie het niet? Dan horen we graag welke het niet doet om je verder te helpen.