de Krat kortingscode

Op deze site worden de meest recente en actieve vouchercodes van De Krat maaltijdboxen verzameld. Via de onze links maak je gelijk gebruik van deze aanbiedingen waarmee jij de Krat goedkoop kunt bestellen. Je weet zeker dat je de beste en actueelste aanbieding krijgt.

Wij zijn elke maand weer opzoek naar de nieuwste promoties.

Kortingscode de Krat 2x 10 % Afgeprijsd

Aanbieding geverifieerd en geldig juli, 2024

 

Het is natuurlijk interessant om De Krat maaltijdbox te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. De afprzijgin wordt trouwens snel en gemakkelijk verwerkt en de bezorging is helemaal gratis.

Het is een uitgelezen kans om een keer een voedselbox met korting uit te testen. De kosten per maaltijd per persoon zijn zeer laag, wat het alleen al de moeite waard maakt. Daarnaast kook je recepten welke je zelf niet zou proberen.

De ingrediënten worden allemaal netjes bezorgd, waardoor het koken een waar plezier is.

Waar kun je uit kiezen?

Er zijn verschillenden soorten foodboxen van De Krat waar je uit kunt kiezen. Zo is er het weekendkrat, de vegetarische box, een Gemakskrat en tijdens de kerstdagen zelfs een kerstkrat bij de maaltijdboxen van De Krat.

Een kleine impressie van de recepten

de Krat recepten

De prijzen en acties van De Krat maaltijdboxen

De Krat maaltijdboxen hebben regelmatig leuke acties. Het is prettig om te genieten van de aanbiedingen. De prijzen na de aanbieding zijn goed te noemen. De prijzen kunnen wel variëren afhankelijk van de ingrediënten.

Ze hebben daarnaast ook een zeer goede klantenservice om je te helpen bij vragen. We weten zeker dat je ook zult genieten van dit boodschappenpakket. Het is een prettige box met heerlijke recepten en gezonde ingrediënten. Kies vandaag nog voor de promotie bij de De Krat boodschappenpakket op onze site.

De prijzen liggen tussen de 35 en 70 euro. Het is uiteraard afhankelijk voor het aantal mensen dat het krat gekocht wordt. Een krat voor een persoon is goedkoper dan een krat voor vier personen.

Er zijn verschillende vlees maaltijden waar je uit kunt kiezen, ook zijn er maaltijdboxen met vis en natuurlijk zijn er ook vegetarische gerechten in De Krat. We vertellen je er graag meer over.

De krat bestellen met een leuke afprijzing

Er zijn verschillende promoties voor de maaltijddoos van De Krat waarmee je al snel een mindering van tien procent krijgt van de aanschafprijs. Het kan een leuke som schelen.

Zeker als je nog nooit eerder de maaltijdboxen van De Krat hebt gebruikt of getest.

Bij een box voor vier personen met drie maaltijden heb je al snel zeven euro te pakken. Het is mooi meegenomen. Er is trouwens ook een gemakskrat. Het is geen maaltijdbox, maar een krat vol met boodschappen. Denk aan de eieren, de jam, kaas, broodjes en meer.

Het is leuk om een keer een leuke box te ontvangen op die manier. Natuurlijk kun je hem ook aan iemand cadeau geven.

De Krat: eerlijk eten thuisgebracht

Veelgestelde vragen

Wat is de krat?

De krat is een maaltijdbezorgserive die wekelijks een foodbox gevuld met eerlijke maaltijden aan huis aflevert. Mooie lokale producten van het seizoen duurzaam geproduceerd met oog voor dier, mens en milieu.

Welke kratten zijn er allemaal?

De Gemakskrat
Deze box heeft alles aanboort voor drie heerlijke gezonde en gemakkelijke maaltijden voor doordeweeks. Twee bevatten vis en vlees en een box is vegetarisch. Alle benodigdheden voor de gerechten zitten in de doos.

De Gemakskrat Vega
Deze foodbox heeft een gevarieerde samenstelling van groenten, vleesvervangers, kaas, pasta’s, eieren, etc.Samen geleverd met recepten is het een eitje om drie gezonde & eerlijke maaltijden klaar te maken

De Weekendkrat Extra
Wil jij in het weekend uitgebreid koken met de beste ingrediënten? Dan is deze luxe krat vol met de mooiste groeten, vis en of vlees, kaas, zuivel en ambachtelijk gebakken brood. Inclusief zeven tot acht inspirerende gerechten

De Snelle Gezinskrat
Kindvriendelijk, gezond en snel kaar. Een van de maaltijden is al gereed, hoef je enkel nog in de oven te zetten. Het andere gerecht is binnen een half uur klaar en de laatste is voor als je zin hebt om wat langer in de keuken te staan.

Zijn de ingrediënten allemaal biologische afkomst?

Niet alle producten hebben het Eko keurmerk en daarom mag de Krat niet biologisch genoemd worden. Er wordt wel gekozen voor onbespoten groenten, zoveel als mogelijk uit de volle grond en of uit kassen zonder verlichting en warmte bronnen.

Daarnaast komen al de groenten uit eigen land. Het vlees komt van boeren uit omgeving Amsterdam. Deze beesten lopen vrij in het weiland en krijgen geen antibiotica. Alle vis heeft het MSC keurmerk.

Wat is de herkomst van de ingrediënten?

De producten van de Krat komen allemaal uit Nederland.

Bevat de doos ook fruit?

Er wordt gewerkt met duurzame seizoensproducten waardoor er vaak geen fruit voorhanden is. In de zomer is er wel fruit seizoens-fruit en worden er mits mogelijk appels en peren meegeleverd.

Boodschappen doen, moet dat nog?

De Snelle Gezinskart en de Gemakskrat hoef je geen boodschappen meer te doen. Houd er wel rekening mee dat de basis kruiden zo als, knoflook, peper en zout er niet in zitten. Jij krijgt van te voren bericht wat je zelf in huis dient te hebben.

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Op vakantie of even geen zin in een maaltijdbox? Dit is geen probleem. Jij kunt je abonnement op elk gewenst moment stop zetten tenzij je Krat natuurlijk al onderweg is.

Op welke dagen kan ik de bezorger verwachten?

De Snelle Gezinskrat
Deze box kun je verwachten op maandagavond tussen 17.00 – 22.00

De Weekendkrat Extra
Levering is op donderdag en vrijdag tussen 17.00 – 22.00

De Gemakskrat Vega en Gemakskrat
Levering is op maandag tussen 17.00 en 22.00 met uitzondering van Postcode 4000 en hoger namelijk van 12.00 – 22.00

De Krat op Twitter:

Iedere maand een nieuwe promotie

Eigenlijk iedere mand controleren we of er nieuwe aanbiedingen zijn van de maaltijdbox van De Krat op het internet. Het aanbod verandert regelmatig en het is daarom slim om gebruik te maken van de vouchercode en ook om iedere week deze pagina te bezoeken voor de nieuwste acties van De Krat. We hebben de voordelen en sterke punten van deze eet box nog eens opgesomd.

 • Iedere week zijn er drie nieuwe gerechten in de box
 • Er is veel inspiratie
 • Het is een uniek en verrassende doos
 • Er is altijd een vegetarische maaltijd in de box
 • De gerechten zijn in een half uur tot drie kwartier op tafel te zetten
 • Het is niet mogelijk om zelf de maaltijden te kiezen
 • Je leert nieuwe kooktechnieken
 • Het is mogelijk om voor een flexibel abonnement te kiezen of een eenmalige test

Hoe werkt een actiecode van De Krat?

Natuurlijk ben je benieuwd hoe ook jij gebruik kunt maken van de couponcode van De Krat. We begrijpen het maar al te goed. Het is een mooie aanbieding en de kortingsbonnen maken het aantrekkelijk om voor een meal box van De Krat te kiezen.

Het zijn acties welke er speciaal zijn voor de nieuwe klanten en gebruikers van deze voedseldoos. Voor de bestaande klanten zijn er trouwens ook altijd aanbiedingen.

Je krijgt ze automatisch toegestuurd en kunt er altijd gebruik van maken. Wanneer je een receptenbox van De Krat wilt uitproberen is het goed om het met de coupon te doen. Je kunt het eetpakket van je keuze kiezen en aan de winkelwagen toevoegen.

Je komt op de webshop van De Krat Maaltijdbox wanneer je op de rode knop klikt. De promotiecode wordt dan automatische verwerkt. Hierna reken je de box af en krijg je hem thuisbezorgd. Het is ideaal en gemakkelijk om hier gebruik van te maken.

Laten we de stappen kort doorlopen:

 1. Klik op de “Activeer Kortingscode” knop onder op deze pagina
 2. Kijk of De Krat maaltijdboxen ook in jouw postcodegebied bezorgd wordt
 3. Kies het pakket en de maaltijdbox van je keuze (vegetarisch, weekend of gemak)
 4. Vul de gegevens in en maak een account aan
 5. Controleer de gegevens en reken nu de bestelling af
 6. Kijk eerst of je de aanbieding hebt gekregen van de actiecode
 7. Wacht tot de boodschappenbox in huis is en genieten van een heerlijke maaltijd

Lukt het alsnog niet dan kun je natuurlijk altijd nog de support raadplegen.

Conclusie

Wil jij profiteren van deze mooie aanbieding en de heerlijke foodbox van de Krat uitproberen? Klik dan op de onderstaande link om gelijk jouw vouchercode de Krat te activeren. Ben je er nog niet helemaal uit? Dan kun je ook nog onze de Krat review lezen.

Kortingscode de Krat 2x 10% Voordeel

Aanbieding geverifieerd en geldig juli, 2024