Ekomenu kortingscode

Op zoek naar betaalbare en kwalitatief hoogwaardige maaltijdboxen? Kies dan voor de Ekomenu maaltijdbox. Het is een box met volop mogelijkheden. Er zijn zes verschillende boxen waar je uit kunt kiezen. Er zit dus altijd wel wat tussen voor jou.

De boxen kun je kiezen voor twee, drie of vier personen en je kunt voor drie of vier maaltijden per week kiezen. Het koken wordt een stuk leuker en gemakkelijker.

Ontdek het met de promoties op onze site. Op deze pagina worden de meest recente aanbiedingen weergegeven. Profiteer van deze kans om een leuke afprijzing te scoren om de Ekomenu foodbox te ontdekken.

Kortingscode Ekomenu 25% Afprijzing

Aanbieding geverifieerd en geldig mei, 2024

De actiecodes van de Ekomenu maaltijdbox

We hebben de Ekomenu maaltijdbox getest. Het is een zeer smaakvolle box. Het is een vernieuwd concept met duurzame, verantwoorde, biologische gerechten. De ingrediënten zijn van een hoge kwaliteit. Het is heerlijk om gebruik te maken van deze box.

Met de kortingscode krijg je tot 25 procent mindering op het pakket. De prijs per persoon per maaltijd is dan wel heel aantrekkelijk. Na de eerste aankoop is het mogelijk om een volgende box te bestellen. Het is ook mogelijk om een keer een week over te slaan. De codes zijn niet lang geldig.

Korting ekomenu: wees er snel bij de promotiecode van de Ekomenu maaltijdbox zijn mei, 2024 nog geldig.

De biologische Ekomenu maaltijdbox met voordeel

Het is heel gemakkelijk om de Ekomenu maaltijdbox te bestellen. Kies het juiste menu. Maak een keuze uit : het variatiemenu, het familie menu, het vegetarisch menu, het vegan menu, het koolhydraatarm menu, het gluten-lactosevrij menu en het Streekbox Bio menu.

De boodschappen worden gratis thuisbezorgd. Het is heerlijk om ze te gebruiken. De Ekoplaza supermarkten zijn door het hele land te vinden.

Zo werkt de Ekomenu foodbox actie code

De code is eenvoudig te gebruiken. Klik op de knop op onze site en ga naar de site van Ekomenu. Kies het juiste menu en maak een account aan.

Zorg dat de promotie wordt toegepast en reken dan af. De actieprijs wordt duidelijk zichtbaar na het invoeren van de actiecode Ekomenu.

Ekomenu de online biowinkel 2020

Ekomenu recepten: heerlijke biologische gerechten met verse ingrediënten

Ekomenu doet zo als de naam al doet vermoeden aan 100% biologische verse ingrediënten. Hier meer worden de lekkerste gerechten gemaakt die bij iedereen in de smaak vallen. Iedere week staat er weer wat anders op het menu.

Er is voor iedere situatie wel een passend menu te vinden. Er is te kiezen uit: ekomenu koolhydraatarm, vegetarisch, vegan en glutenvrij.

Daarnaast is er zelf een speciale maaltijdsevice voor: zwangere vrouwen, diabetes en afslank menu’s die continuee worden ontwikkeld door de chefs en diëtisten die Ekomenu rijk is.

Op moment van schrijven is er de keuze uit:

 • Variatie maaltijdboxen
 • Vegetarische box
 • Vegan foodbox
 • Koolhydraatbewuste maaltijdbox
 • Gezins voedselbox
 • Seizoen doos
 • Lekker snel maaltijdbox
 • Gluten-lacosevrije maalijtbox
 • Afslank foodboxen
 • Eiwitrijke foodbox
 • Herstel box
 • Keto voedseldoos
 • Diabetes maaltijdpakket
 • 9 Maanden maaltijdbox

Een kleine impressie van de gerechten in deze maaltijdpakketten:

Gerechten Ekomenu

Meest gestelde vragen over het Ekomenu maaltijdpakket.

Hieronder de veelgestelde vragen over het Ekomenu maaltijdpakket.

Hoe werkt de Ekomenu maaltijdpakket actie?

De actie geeft je een leuke korting op de eerste bestelling. Het is mogelijk om gebruik te maken van de actie door op de link te klikken en de actie code hier mee te activeren. Deze gebruik je vervolgens op de site van het Ekomenu maaltijdpakket.

Bestaande en nieuwe klanten?

De vouchercode is eenmalig te gebruiken voor alle klanten. De voorwaarden zijn zeer goed en het pakket is bedoeld om kennis te maken met het Ekomenu maaltijdpakket. Het is zeer prettig en aantrekkelijk om hier gebruik van te maken. Het is goed om de acties in de gaten te houden.

Een persoonlijk menu

Het is mogelijk om je eigen recepten te kiezen. Hierdoor ontstaat er een persoonlijk menu. Het is prettig om een keuze te maken uit de gerechten. Iedere week wordt het aanbod weer vernieuwd. Alle gerechten zijn natuurlijk volledig biologisch en zeer gezond.

Welke Ekomenu boxen zijn er?

Er zijn verschillende boxen. Het is mogelijk om een variatie menu te kiezen, een dieetmenu of een vegetarisch menu. De kosten verschillen per menu. Welke je ook neemt de coupon is geldig op elke box.

Gratis bezorging of ophalen bij Ekoplaza?

Kies voor bezorgen of ophalen. De menu’s kunnen gratis bezorgd worden en ook gratis afgehaald worden bij de Ekoplaza filialen in de buurt.

Kun je eenmalig bestellen?

Er zijn ook proefboxen. Het is eenvoudig om een testbox te nemen. Het is echter ook goed om een flexibel lidmaatschap te kiezen. Je kunt het eenvoudig pauzeren of stopzetten. Er is geen langdurig contract.

Wat is Ekoplaza?

Ekoplaza is een biologische supermarkt. Ekomenu werkt samen met hen. Alle producten uit de supermarkt zijn hier ook terug te vinden. Het is mogelijk om het Ekomenu maaltijdpakket bij Ekoplaza af te halen.

Zijn deze menu’s prijzig?

Met de prijzen zit het wel goed. Ze zijn niet de goedkoopste maar zeker niet duur. Weet ook dat alles volledig biologisch is. Het plaatst de prijs in een ander perspectief.

Hoe werken de recepten van het Ekomenu maaltijdpakket?

De recepten zitten gratis bij de boodschappen. Nadat je de ingrediënten ontvangt is het goed om de recepten door te nemen. De recepten geven de kooktijd aan en heldere instructies.

Een goedkoop biologisch maaltijdpakket

Ekomenu heeft het Eko-Keurmerk. Het is een box welke voordelig is en goed voor het milieu. Het is ook geschikt voor mensen met speciale behoeften (glutenvrij of koolhydraatarm). De groenten en het fruit komen van boeren welke zonder gifstoffen werken. Het is ook bewust vis en vlees.

Mijn vraag is niet beantwoord waar kan ik deze stellen?

Zit jij nog met een vraag die onbeantwoord blijft dan kun je natuurlijk contact op nemen met de helpdesk van Ekomenu. Dit kan via telefoonummer 0343 745 261 , mail:info@ekomenu.nl of via de contact pagina van Ekomenu.

Ekomenu review en ervaringen

Heb jij na het lezen van deze pagina nog steeds twijfels? Lees dan ook nog onze Ekomenu review. Ben je er al wel uit en wil je graag gebruik maken van de Ekomenu couponcode ? Klik dan op de onderstaande link om de heerlijke gerechten te proberen met een mooie Ekomenu korting.

Aanbieding Ekomenu 25% Voordeel

Aanbieding geverifieerd en geldig mei, 2024