Familiebox kortingscode

Deze maand de Familie Box bestellen met een fixe afprijzing ? Het kan op onze site. Op deze pagina geven we doorlopend de meest recente en actieve promoties weer voor deze maaltijdbox aanbieder. Scherpe acties en leuke aanbiedingen zijn hier dus te vinden.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden en opties. Het maakt niet uit of je voor de kleine, midden of grote box kiest: je krijgt op iedere box voordeel.

Kortingscode de Familiebox 25% Afgeprijsd

Aanbieding geverifieerd en geldig juli, 2024

 

De Familiebox zal na het bestellen binnen een paar dagen bij je thuis zijn. Je kunt zo een chef kok worden in je eigen woning zonder veel kookkennis te hebben. Het is prettig om de maaltijdenbox in huis te ontvangen.

De huidige aanbieding is niet mals. Het is een zeer goede deal om volop van te genieten. Er zijn continu leuke acties en voucherscodes te verkrijgen. Hier tref je ze allemaal aan. De Familiebox wordt snel bezorgd wat een voordeel is.

Ze worden altijd gratis thuisbezorgd. De box zit vol met gezonde ingrediënten om meerdere gerechten mee te maken. De recepten zijn helder en duidelijk wat het prettig maakt om te koken. De klantenservice is ook goed als er vragen zijn.

Welke boxen heeft Familiebox?

Er zijn verschillende boxen waar uit gekozen kan worden. Er zijn boxen voor twee tot vier personen. De box voor twee personen is goed voor twee tot vier maaltijden. De vouchercode is ook hiervoor te gebruiken.

De grote box is wat duurder en er zijn drie maaltijden uit te halen voor twee personen. De laatste box is voor meer unieke recepten en gerechten. Het is mooi om de nieuwe keukens te leren kennen en uit te proberen.

Verschillende soorten acties bij Familiebox

Bij de Familiebox zijn er ieder jaar verschillende soorten acties geweest. Het ging om contante voordelen voor een vast bedrag (tien euro) en ook om voordeel in een percentage. Er werd tot maar liefst 50 procent reductie gegeven.

Nu zijn er nog steeds zeer mooie acties waar gebruik van gemaakt kan worden. Het is prettig en goed om te kiezen voor deze mooie acties. Er is veel concurrentie op de maaltijdboxen markt het is daarom belangrijk voor hun om de klant een mooie aanbieding te geven.

Alleen al om de Familiebox uit te testen. Op basis van de kwaliteit moeten ze het hart (en de buik) van de klanten voor zich winnen. Het is goed om de juiste acties te gebruiken om de Familiebox te testen.

Hoe gebruik je de Familiebox promotiecode?

De actiecode is heel eenvoudig te gebruiken. Klik op de button om de kortingscode te ontvangen. Je wordt nu direct doorgestuurd naar de site van de Familiebox. Hier is de voucher direct verwerkt in het bestelproces.

Je kiest de juiste box die je wilt hebben voor twee tot vier personen. Hierna bepaal je het aantal gerechten en plaats je de bestelling.

De bezorging is trouwens helemaal gratis bij het online bestellen. De prijs reductie van de actie wordt direct verwerkt en het is eenvoudig om veilig te betalen. Het is ideaal om zo te starten. Vervolgens start je met volop kookplezier met je Familiebox pakket.

Familiebox maaltijdbox test door Stephanie

De Familiebox recepten gerechten en ingrediënten. Waar kun jij uit kiezen?

De Familiebox voorheen bekend als de Mathijs maaltijdbox houdt het simpel. Niet vele verschillende boxen maar simpelweg 1 box in verschillende formaten en een fuitbox.

Afhankelijk van het aantal personen kan er een keus worden gemaakt uit een box voor 2 personen, 3-4 personen en 4-5 personen.

Deze boxen worden wekelijks gratis bezorgt.

Verse ingrediënten worden gekoeld thuis bezorgd. In de middag van de bezorging krijg jij een melding hoe laat in de avond de foodbox bezorgt wordt.

Elke week staat er weer wat anders op het menu. Wekelijks is er keus uit 12 verschillende gerechten.  4 van deze gerechten zijn vegetarisch. Ook kun je kiezen uit gerechten die leuk zijn voor kinderen of met extra groenten.

Via jouw eigen account kun je persies zien wat je wanneer krijgt en zo gewenst aanpassingen doe of pauzeren.

Bij de recepten worden kaartjes geleverd die uitleggen hoe je het eten klaarmaakt.

Een kleine impressie van de gerechten:

de Familiebox recepten

Meest gestelde vragen over de Familiebox

Hieronder de veelgestelde vragen over deze box.

Hoe werkt de promotie?

De promotie voor de Familiebox is heel eenvoudig. De box is snel en gemakkelijk te bestellen in een paar stappen waarbij de coupon wordt geactiveerd. Het voordeel voor nieuwe klanten is zeer aantrekkelijk. Momenteel zijn er geen acties voor bestaande klanten.

Geen acties voor bestaande klanten?

Alleen de nieuwe klanten krijgen een actiekorting bij hun eerste bestelling. Bestaande klanten kunnen gebruik maken van andere leuke extra’s. Denk hierbij aan het krijgen van een knuffel, servies, receptenboek, flesje of andere extra.

De give aways worden aangekondigd in de nieuwsbrief van de Familiebox.

Hoe kindvriendelijk is de box?

Alle maaltijden zijn kindvriendelijk gemaakt. Alle kinderen kunnen dus volop genieten van de heerlijke recepten van de Familiebox. Het is mooi om de verschillende smaken te ontdekken en uit te proberen. Alle recepten zijn aan te vullen met ingrediënten.

Ook kun je specifieke ingrediënten vervangen. De Familiebox zit vol met lekkers.

De bezorging van de Familiebox

De Familiebox wordt gratis bij je bezorgd op de maandagavond. Er komen binnenkort meerdere bezorgavonden bij. Je kunt de juiste avond kiezen om de Familiebox te ontvangen.

Hoeveel soorten maaltijden zijn er?

Bij een box is het mogelijk om uit twee tot vier gerechten te kiezen iedere week. Er zijn momenteel vijftien gerechten in de selectie aanwezig. Er zitten ook drie kant en klaar maaltijden bij. Je kunt ze snel en gemakkelijk opwarmen.

De prijs van de Familiebox?

Er zijn meerdere soorten familieboxen. Het gaat om de smal box, medium box en de large box. Het is voor twee, drie of vier personen. De prijzen lopen gestaag iets op. Met de korting is het mogelijk om de prijs voor de eerste box(en) te verlagen.

Het is dan zeer aantrekkelijk geprijsd per persoon per maaltijd. Er zijn geen abonnementskosten en ook geen bezorgkosten.

Is er een abonnement?

Je kunt een flexibel lidmaatschap afsluiten. Hiermee is het mogelijk om iedere week de Familiebox op te zeggen, te pauzeren of weer te starten met bestellen. De betaling gaat via een automatische incasso. De Familiebox geeft iedereen een eigen account om alles te regelen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Heb jij nog steeds een vraag die niet beantwoord is? Neem dan contact op met de Familiebox. Dit kun je doen via de telefonische klantenservice op 085 027 0005 of via de mail: info@defamiliebox.nl.

Daarnaast kun je ook de andere mogelijkheden bekijken op de contact pagina.

De Familiebox review en ervaringen

Twijfel je ondanks dit uitgebreide artikel nog steeds of de Familiebox de juiste keus is voor jouw situatie? Lees dan ook de Familiebox review. Heb jij je keus al wel gemaakt en wil graag gebruik maken van de promotiescode? Klik dan op de onderstaande link. Smakelijk eten 🙂

Aanbieding de Familiebox 25% Afgeprijsd

 

Aanbieding geverifieerd en geldig juli, 2024