Het gemak van Albert Heijn

We kennen allemaal wel de bekende supermarkt Albert Heijn.

De meesten hebben er wel eens boodschappen gedaan en we weten allemaal dat het een supermarkt met kwaliteit is. Wat nog niet iedereen weet is dat Albert Heijn een Allerhande Box heeft.

Dit is een maaltijdbox met diverse maaltijden voor jou. Albert Heijn zag ook wel om zich heen overal maaltijdboxen opkomen en als grootste supermarkt kun je niet achterblijven. Zeker niet sinds online boodschappen steeds populairder en meer gebruikt wordt.

Bovendien maakt Albert Heijn al gebruik van online je boodschappen doen en bezorgservices dus een maaltijd box toevoegen is zo gebeurd. De supermarkt heeft al het recepten en inspiratie tijdschrift, online en offline te lezen, en daardoor al een groot aanbod aan eigen recepten.

Dat past samen met hun online shop perfect samen om een maaltijd box te kunnen vormen. Albert Heijn heeft natuurlijk al een hele grote kwalitatieve distributie en inkoop tot zijn beschikking. Hierdoor kunnen er voor een relatief goedkope prijs maaltijdboxen samengesteld worden en uitgeleverd.

Kortom, Albert Heijn heeft alles al in huis en hoeft het slechts te combineren om een maaltijd box op de markt te brengen. Dat hebben ze dan ook gedaan gelukkig en iedereen kan er gebruik van maken.

Waarom je kiest voor de AH Allerhande Box

Ben jij het dus zat om elke keer naar de supermarkt te gaan en overweldigt te worden door het grote aanbod? Of ben je het zat om elke dag weer iets nieuws te verzinnen om te eten? Of ben je simpelweg toe aan nieuwe gerechten? In die gevallen is de box ontzettend handig voor jou.

Je hoeft zelf nergens meer over na te denken, rond etenstijd pak je gewoon de box erbij en het receptenkaartje en je gaat meteen aan de slag.

icoon albert heijn allerhande

 

Probeer AH Allerhande

De AH maaltijdbox vol verse ingrediënten voor drie heerlijke, gevarieerde maaltijden. Gratis bij je thuisbezorgd. Je overige boodschappen meteen meebezorgd.
 • Binnen 30 minuten op tafel
 • Verse ingrediënten voor 3 maaltijden
 • Eenmalig of tweewekelijks

 

Naar AH.nl

Geen haastig bezoek meer aan de supermarkt en niet voor de zoveelste keer hetzelfde gerecht. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de porties. Deze zijn ruim voldoende, je kan zelfs een restje overhouden dat de volgende dag heerlijk smaakt als lunch.

Zo is er ook geen sprake van voedsel verspilling. Op de site kan je bovendien foto’s zien van de gerechten zodat je weet wat je kan verwachten en je zit niet wekelijks aan een box vast omdat het telkens eenmalig is waardoor je per week kan bekijken of je de gerechten lekker lijken voordat je gaat bestellen.

Dat is nog eens gebruiksgemak.

maaltijdbox albert heijn

De maaltijd boxen van Albert Heijn

Er zijn twee verschillende maaltijd boxen verkrijgbaar. De eerste is de Inspiratie box. Deze is bedoelt voor twee personen en biedt drie maaltijden aan. Deze kost €37,50 met een prijs van €6,25 per portie. Je krijgt dan drie bijzondere gerechten.

Op de website kun je uit 4 mogelijkheden 3 gerechten kiezen. Je hebt ook nog de 4-persoons Familie box. Deze bevat 3 kindvriendelijke gerechten bedoelt voor 2 volwassenen en 2 tot 3 kinderen. Deze kost €49 en de prijs per portie is €4,09. Ook hier kun je wekelijks uit 4 opties 3 gerechten kiezen.

Dat de gerechten kindvriendelijk zijn wilt zeggen dat er geen uitzonderlijk sterke smaken bij zitten maar bekende smaken of wellicht voor jouw kind nieuwe maar lekkere smaken. Het zijn gerechten die lekker zijn voor jong en natuurlijk ook voor oud.

Filosofie achter de AH Allerhande box
De gedachte achter de maaltijdboxen van Allerhande is dat ze gaan voor gerechten die niet te apart zijn en voor iedereen makkelijk te bereiden zijn. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn, iedereen kan een lekkere maaltijd zonder al te veel moeite op tafel zetten.

Allerhande is er bovendien voorstander van om zoveel mogelijk zelf te bereiden. Dat betekent eten met producten uit het seizoen, minder vlees en juist meer groente en bovendien minder gebruik van pakjes en zakjes.

Om verspilling tegen te gaan zorgt Allerhande er ook voor dat de hoeveelheden precies zijn afgestemd voor 3 maaltijden. Deze zijn, gericht op de gedachte dat het koken niet te moeilijk moet zijn, te bereiden in maximaal 30 minuten tijd.

2-persoons Inspiratiebox

37,50per week vanaf
 • 3 bijzondere gerechten voor 2 volwassenen
 • €6,25 per portie
 • Variabel abonnement

4-persoons Familiebox

49,00per week vanaf
 • familiebox allerhande
 • 3 kindvriendelijke gerechten voor 2 volw. en 2-3 kin.
 • €4,08 per portie
 • Variabel abonnement

De gerechten
De gerechten en recepten kun je online bekijken. Elk gerecht bevat mooie gerechtfoto’s zodat je weet wat je straks op je bord krijgt.

De voedingswaarden staan bij elk gerecht vermeld. Bovendien staat er de bereidingstijd bij, de afgewogen en afgemeten ingrediënten die je nodig hebt, ofwel de ingrediënten uit de box. Je kunt zo van te voren ook zien of je basisingrediënten nodig hebt zoals peper en zout zodat je hier rekening mee kunt houden.

Je kunt op de site de productinformatie zien per gerecht.

Je kunt je thuis dus perfect voorbereiden op jouw maaltijd en hoeft je vervolgens nergens meer druk over te maken omdat je alles in de juiste hoeveelheden thuis krijgt afgeleverd. Je kunt deze maaltijd boxen zien als een boodschappen pakket dat gekocht is gericht op recepten.

Je eten is net zo vers als dat uit de supermarkt en dus ook net zo lang houdbaar. De recepten die meegeleverd zijn bevatten ook inspiratie voor afwisselende gerechten. Zo kun je ook eens afwisselen, al helemaal handig als het gerecht zo lekker is dat je het vaker wilt maken.

Het enige dat je in de meeste gevallen thuis nodig hebt zijn de ingrediënten peper, zout en olijfolie.

Mocht je allergenen hebben, alle producten bevatten duidelijke allergie-informatie en dit kun je voor het bestellen van de Allerhande box al online zien aangezien hier de gerechten al bekend zijn. Zo kun je van te voren zelf al op onderzoek uit.

Voorbeelden van de huidige 4 keuze gerechten. Het eerste gerecht is een gevogelte gerecht. Het is gestoofde kip in zoetzure saus met noedels. Het tweede gerecht is gadogado met rijst en zelfgemaakte saté saus, dit is een vegetarisch gerecht.

Het derde gerecht is een Italiaans gekruide burger met Vlaamse friet, dit is het vleesgerecht. Het vierde gerecht is wederom vegetarisch, het is perlinepasta met broccoli en tartufosaus.

Bij de familie box heb je wederom keuze uit de kip, de burger en daarnaast nog rigatoni met gehaktballetjes en groentesaus of Mexicaanse rijstschotel met visfilet en tomatensalsa. Dat zijn vier gerechten die het beste bij een gezin met jonge kinderen passen.

Variatie staat voorop
Je kunt bij Albert Heijn niet kiezen voor enkel vegetarische, vlees of vis gerechten. Het is echter wel zo dat de boxen een juiste variatie in vlees, vis, gevogelte en vegetarische gerechten hebben. Je hebt dus elke dag iets anders en dat past perfect in een gevarieerd eetpatroon. De gerechten zijn ook altijd op het seizoen gericht. De ingrediënten komen uit de supermarkt zelf en ook daar is het eten veelal seizoen gebonden. De recepten zijn hier altijd op aangepast, je zult altijd een gerecht eten dat bij het seizoen past.

website ah allerhande

Het voordeel van de AH Allerhande box

Het grootste gemak van de AH Allerhande box is toch wel dat je niet vast zit aan een abonnement. Je bestelt ‘m gewoon eenmalig en in het vervolg gewoon wanneer het jou uitkomt. De bezorgkosten zijn ook nog eens gratis, dat is extra handig en voordelig.

Een ander groot voordeel van de Allerhande box is dat je meteen bij Albert Heijn meerdere boodschappen mee kunt bestellen en deze meteen gratis thuis ontvangt samen met jouw AH Allerhande box.

Zo kun je meteen boodschappen doen voor de rest van de week en hoef je helemaal niet meer de deur uit om ook maar enkele boodschappen te doen. Dat maakt het gebruiksgemak van de Allerhande box alleen maar groter.

Heb je bijvoorbeeld zin in een toetje of een lekker drankje bij een gerecht dan kun je dit meteen meebestellen. Een groot voordeel van de Allerhande box is dat alle ingrediënten uit de supermarkt vandaan komen. Geen exclusieve, lastig verkrijgbare producten dus.

Dat wil natuurlijk ook zeggen dat als jij een gerecht heerlijk vindt je het makkelijk nog een keer kunt maken. Het recept heb je immers al in huis en de producten kun je zo bij jouw lokale Albert Heijn halen of online bestellen, bijvoorbeeld bij het bestellen van een nieuwe AH Allerhande box.

Een ander voordeel van de Allerhande box online bestellen is dat je bij de overige boodschappen meteen kunt profiteren van alle aanbiedingen zoals spaaracties en folder aanbiedingen die je in de supermarkt ook hebt. Bovendien is er online vaak meer voorraad dan in de supermarkt waar je nog wel eens op een leeg vak kan stuitten bij populaire acties.

Kortingscode Ah Allerhande box

Ben jij op zoek naar de beste deals en aanbiedingen voor de Ah Allerhande box? Kijk dan op onze Ah Allerhande Box kortingscode pagina. Wij controleren maandelijks of deze acties nog geldig zijn en of het de beste prijs is.

Voordelen van Allerhande Box

 • Verse ingrediënten
 • Binnen 30 minuten op tafel

 • Flexibel lidmaatschap
 • Tegelijk met je overige boodschappen in huis

Wat klanten zeggen…

Onwijs blij met de AH Allerhande, scheelt een hoop werk met boodschappen in huis halen.

 

Klant, via Facebook

Ervaringen AH Allerhande box
Het meest positieve volgens klanten is aan deze box dat je hem eenmalig kunt bestellen. Er is absoluut geen sprake van een abonnement waar je rekening mee moet houden. Dat maakt het geheel vrijblijvend.

De gerechten zijn makkelijk dus het past perfect als je niet houdt van heel uitgebreid koken en in een druk schema of druk gezinsleven. Het past natuurlijk ook perfect als je houdt van lekker eten, de gerechten worden in het algemeen goed ontvangen. Het zijn geen specifieke sterke smaken maar juist algemene lekkere smaken die geschikt zijn voor een grote doelgroep.

Een ander pluspunt is dat je meteen andere boodschappen mee kunt bestellen. Je plant zo meteen voor de rest van de week je menu. Klanten noemen het absoluut geen nadeel dat de gerechten niet allemaal biologisch zijn. Er kunnen natuurlijk biologische producten in zitten maar dit is geen criteria vanuit Allerhande.

Dat maakt voor de meesten niets uit en niet iedereen zit erop te wachten om daar extra geld voor te betalen. Dat is dus ook een voordeel volgens veel mensen. Concurrenten van de Allerhande box prijzen zichzelf juist met hun unieke, redelijk exclusief verkrijgbare ingrediënten.

Het nadeel hiervan is dat je een gerecht, als het bevalt, moeilijk zelf na kunt maken omdat de ingrediënten lastig te krijgen zijn. Bij Allerhande boxen is het juist het voordeel dat elk product uit de Albert Heijn komt en dus ook makkelijk zelf te kopen is. Als je iets lekker vindt kun je het zo makkelijk opnieuw kopen en maken.

Bezorging AH Allerhande box
Je zit bij Albert Heijn niet vast aan een specifieke bezorgtijd. Bij veel andere aanbieders van maaltijdboxen heb je te maken met vaste bezorgmomenten, dat is bij de box van Allerhande niet zo. Je kunt makkelijk zelf een bezorgtijd uitkiezen die jou het beste uitkomt. Dit is op gewone werkdagen het geval. Je kunt het tijdstip van bezorgen zeer specifiek selecteren. De bezorg bus van Albert Heijn is natuurlijk koel van binnen en bovendien zit jouw box in een gekoelde doos om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten vers blijven.

De Allerhande Box is helaas nog alleen in Nederland te verkrijgen en nog niet in België. Wil je liever de box ophalen in de winkel omdat je bijvoorbeeld nog niet weet wat een geschikte bezorgtijd voor jou is dan kan dat ook. Je selecteert dan een Albert Heijn winkel naar keuze in jouw omgeving.

Wil jij graag de maaltijdboxen van Albert Heijn Allerhande ervaren?

Ga naar AH.nl
Ga naar AH.nl