Click&Cook-maaltijdboxen veroveren de Belgische markt

De afgelopen 2 jaar zijn er ontelbaar veel maaltijdbox-aanbieders op de Nederlandse markt gelanceerd. Immers, wie wil nu niet dat iemand anders je boodschappen doet, recepten verzamelt en alles bij je af komt zetten? Ook in ons buurland België zijn er het afgelopen jaar steeds meer spelers op de markt bijgekomen. Niet alleen kunnen consumenten in België een maaltijdbox van HelloFresh, Marley Spoon of Smartmat bestellen, maar ook een foodbox van Delhaize. Dit is een supermarktketen die sinds kort ook een kant-en-klare voedingsbox aanbiedt, genaamd Click&Cook.

Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts

De hoofdlijnen van Click&Cook komen in principe overeen met andere maaltijdboxen op de Belgische markt. Op de website kun je een keuze maken uit maar liefst 24 recepten. Opmerkelijk is dat deze recepten niet alleen hoofdgerecht zijn, maar ook desserts en voorgerechten. Dat is iets wat je niet bij alle maaltijdbox-aanbieders ziet. Zo kun je dus in een handomdraai een perfect avondmaal bereiden met 3 gangen.

Probeer Click&Cook

Een uitgebreide keuze aan gevarieerde recepten, in enkele klikken online te reserveren. Haal je reservatie samen met je boodschappen af in je Delhaize afhaalpunt of laat ze thuis leveren. Echt makkelijk!
Naar Click&Cook

Levering van de boxen

Als je één of meerdere recepten geselecteerd hebt, kun je vervolgens kiezen voor hoeveel personen je deze gerechten wilt maken. Je keuze is beperkt tot 2 of 4 personen. Als je je voorkeuren doorgegeven hebt, dien je gratis een account aan te maken waarmee je de bestelling kunt betalen en afronden. Je kunt ervoor kiezen of je de foodbox wilt afhalen bij één van de 117 Delhaize-winkels of dat je deze thuis laat bezorgen. Tevens kun je zelf kiezen hoe laat je de bestelling wilt ophalen of hoe laat je de bestelling graag wilt laten bezorgen. Op dit moment worden de boxen uitsluitend bezorgd in Antwerpen, Namen, Leuven, Luik, Mechelen, Brussel, Gent, Bergen, Charleroi, Nijvel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Gemak staat voorop

HelloFresh en Marley Spoon benadrukken beide op hun website dat ze werken met verse en gezonde ingrediënten. Bij deze aanbieders staan gezonde maaltijden dan ook hoog in het vaandel. Bij de foodboxen van Click&Cook is dit net even anders. Deze maaltijdpakketten leggen namelijk veel meer de nadruk op het gemak van de box. Je hoeft geen boodschappen te doen of recepten te bedenken. Meerdere malen wordt bedrukt dat de foodboxen helpen om een makkelijke en snelle maaltijd op tafel te zetten door de duidelijke instructies die bij de recepten geleverd worden.

Het prijskaartje

Wat mag dat allemaal kosten? Het is lastig om een vaste prijs te noemen, aangezien je heel vrij bent in het samenstellen van een foodbox. Zo kun je niet alleen zelf het aantal gerechten kiezen, maar ook het aantal personen waar je de maaltijden voor wilt bereiden. Daarnaast kun je zelfs nog kiezen voor meerdere gangen per maaltijd. De gemiddelde prijs voor een hoofdgerecht voor 4 personen ligt boven de €20,00 euro en onder de €30,00 euro. De na- en voorgerechten kun je voor ongeveer een tientje bijbestellen. Om de precieze prijzen te bekijken, is het handiger om je door te verwijzen naar de website van Click&Cook.

Andere boodschappen

Net zoals bij de Allerhande box van Albert Heijn, kun je bij de Click&Cook-box van Delhaize ook andere boodschappen bestellen. Dit is een voordeel dat alleen supermarktketens kunnen bieden. Zo kun je naast een maaltijdbox ook nog brood, beleg of ontbijtgranen bestellen voor het ontbijt. Ook gezonde tussendoortjes of andere snacks kun je eenvoudig aan je winkelmandje toevoegen.

Wil jij graag de maaltijdboxen van Delhaize Click&Cook ervaren?

Ga naar Delhaize.be
Ga naar Delhaize.be