Dinnerly is een flexibel abonnement dat u op elk moment kunt pauzeren / opschorten of annuleren. U kunt betalen met iDeal, Paypal, creditcards (AMEX, Discover, Mastercard en Visa) en u kunt zelfs per bankoverschrijving betalen. Na de eerste bestelling kunt u direct betalen. Ook hierover leest u meer in de FAQ.

Het menu van Dinnerly

Het recept wordt één keer per week gewijzigd en er zijn veel opties. Elke avond kun je kiezen uit 12 heerlijke, eenvoudige en voedzame recepten

De levering

Bezorging is mogelijk in (bijna) heel Nederland. Het is gewoon niet op de Waddeneilanden. De levertijd is op dinsdag of woensdag van 8.00 tot 17.00 uur

Biologische keuzes

Gedeeltelijk biologisch.

Dinerbox is heel eenvoudig, u kunt een box kiezen voor 2 of 3 of 4 personen per week. Afhankelijk van de doos kunt u het aantal dagen kiezen om te eten. Je kunt wekelijks kiezen uit 12 gerechten en alle ingrediënten kun je thuis zelf uitkiezen

Dinnerly Logo

Probeer Dinnerly

Vanaf €2,95 per persoon - simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen! Het leven loopt niet altijd zoals gepland, maar jouw maaltijden vanaf nu wel.
 • Simpel en lekker koken in 5 stappen.
 • Kies wekelijks uit 12 recepten: vlees, vega of een mix.
 • Kook simpel en lekker in een handomdraai.

Dinnerly is een van de nieuwste leveranciers van maaltijdboxen in Nederland.

Het diner is de jongere broer van Marley Spoon

Probeer de dinerbox of bestel hem tegen een gereduceerde prijs? Het avondeten is net begonnen in Nederland en geeft je nu de mogelijkheid om deze € 30 kortingscode te gebruiken om je eerste 3 lunchboxen tijdens het diner te bestellen. Dit maakt de goedkoopste maaltijdbox goedkoper. Bij de eerste drie boxen krijg je nu tijdelijk 10 euro korting per maaltijd.

Waarom is het avondeten goedkoper?

Dinnerly maakt net als andere lunchboxen gebruik van hoogwaardige ingrediënten, maar in vergelijking met andere lunchboxen probeert Dinnerly het eenvoudiger te maken: inclusief meer digitalisering. Op deze manier kunt u receptkaarten digitaal krijgen, met minder ingrediënten voor elk gerecht, waardoor koken gemakkelijker, beknopter / eenvoudig wordt.

Daarom is het avondeten geschikt voor mensen die graag koken, maar niet altijd tijd hebben om boodschappen te doen en prijsgevoelig willen zijn.

Dinnerly foodbox

Diner box selectie

Net als Marley Spoon heeft Dinallyly ook 2 verschillende boxen: een twee persoons box en een vierpersoons box. Tijdens het avondeten kunt u uit 12 wekelijkse recepten kiezen welk voedsel u in de doos wilt doen. U kunt 3 tot 5 maaltijden per week bestellen.

Diner Kipburger

Diner voor 2 personen

Koppels: 3 tot 5 maaltijden voor 2 personen

Een lunchbox die plaats biedt aan 2 tot 3 personen, en plaats biedt aan 3 tot 5 maaltijden. Deze box kan ook vegetarisch gemaakt worden. U kunt wekelijks kiezen uit 12 recepten. Een heerlijke maaltijd zonder al te veel ingrediënten.

Avondeten

Diner-familie (3-4 personen)

Gezin: 3 tot 4 personen, 4 tot 5 keer per week

Het is ook mogelijk om van een box voor 3 tot 4 personen vegetarisch eten te maken, en (12) verschillende recept opties aan te bieden. U kunt ook het aantal recepten per week bepalen.

Diner-ervaring

“Wat mij betreft is de dinerbox het handigste voedsel om mee te nemen”

Ook kun je op Foodboxen.nl je eigen reviews en ervaringen over Nightly achterlaten, zodat je anderen kunt helpen beslissen welke lunchbox ze kiezen.

Goed eten, niet veel ingrediënten, maar wel veel;

De receptenkaart is gemakkelijk online te vinden

Gezondheid heeft aandacht voor prijs en gezond eten😉

Dinerrecepten

Bij hun kiest u hoeveel maaltijden en hoeveel personen u wekelijks wilt ontvangen, en selecteert u vervolgens de recepten en ingrediënten die u thuis wilt ontvangen uit het weekmenu. Op deze manier kunt u de foodbox afstemmen op uw specifieke wensen. Dus of je nu van vegetarisch eten, vis, vlees of een verscheidenheid aan diëten houdt, er zijn elke week veel keuzes voor het avondeten. Aan de hand van recepten kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld zuivel arme producten, gluten arme of tafels die binnen 30 minuten gegeten worden, of bijvoorbeeld kindvriendelijke of gezonde opties. Er zijn veel mogelijkheden voor voor ieder wat wils.

2 personen

32,85per week vanaf
 • 3 tot 5 maaltijden
 • Optie om vegetarische box te maken
 • Digitale receptkaarten

3-4 personen

52,35per week vanaf
 • 3 tot 5 maaltijden
 • Ideaal voor gezin
 • Digitale receptkaarten

Diner kosten en prijs

De kosten van een box voor het avondeten zijn afhankelijk van verschillende factoren: aantal maaltijden per week; mogelijke aanbieding. Bij de eerste bestelling krijg je een flinke korting, je krijgt bijvoorbeeld 10 euro korting op de eerste tafel bij het diner, dus via ons 3 gangen kopen voor 2 personen kost deze tafel maar 22,85 euro, en hoef je alleen maar betalen 3,80 euro per persoon voor een maaltijd. De standaardprijs van 4 dozen voor 2 personen is 28,95 (inclusief verzendkosten), dus iedereen betaalt slechts 3 euro per maaltijd. Als u meerdere maaltijden tegelijk bestelt, krijgt u een korting.

U kunt ervoor kiezen om de eerste box met een flinke korting te bestellen. Bij foodboxen ontvang je 10 euro, wat een korting is op je eerste box, en heb je 4 maaltijden voor 2 personen thuis verzorgd voor nog geen 30 euro inclusief verzendkosten.

Ben je tevreden?

Dan krijg je 2 dozen eten voor 10 euro korting. Na het eten van de eerste vier dozen voer je alleen de standaardprijs, die ook heel netjes is. Dan betaal je 10 euro extra voor 4 maaltijden voor 2 personen, dus de meerprijs per maaltijd is minder dan 1,50 euro. De Nederlandse markt richt zich op de prijs van voedseldozen. Als leverancier van bentoboxen kan Dinnerly echter altijd kwaliteitsvoedsel leveren, met bijna geen ingrediënten, en heerlijke recepten met veel variaties, en niet zonder belang: gezonde prijzen!

Dinner screenshot

Wat zit er in de dinerbox?

Drie maaltijden voor twee, kies voor comfort, heerlijk eten en betaalbare prijzen voor het avondeten. Het avondeten is geschikt voor wie graag kookt, maar goed op de portemonnee let en niet veel ingrediënten nodig heeft om lekkere dingen op tafel te zetten.

Deze recepten zijn digitaal beschikbaar, en zijn meestal origineel en niet al te ingewikkeld. Hoogwaardige ingrediënten. De ingrediënten zijn altijd vers en de gerechten worden bereid door de chef. Je kunt je abonnement op elk moment aanpassen, de lunchbox overslaan of je abonnement opschorten.

De kenmerken van de lunchbox

Het soort voedsel voor het avondeten: goed, gezond en met weinig ingrediënten, heel gemakkelijk te eten. Frequentie: wekelijkse rust Bestelling: mogelijke levermethoden: door heel Nederland, behalve de Waddeneilanden Leverdatum: dinsdag of woensdag alle diner- en dinerarrangementen food boxes -30% lunchbox favoriete diner familie € 32,85 € 22,85 quick view happy dinner Wrap 30 % van je favoriete voedselboxen 1 of 5 lunchboxen voor 2 tot 4 personen € 32,8 € 22,85

3 redenen om voor het diner te kiezen

Kies uit de vele recepten in de box. U kunt kiezen op basis van gemak, ingrediënten en levensstijl. Flexibel lidmaatschap Met een lidmaatschap kunt u 3-5 verschillende maaltijden per week ontvangen. U bent hier echter niet toe verplicht en u kunt het abonnement op elk moment annuleren of opschorten. In de dinerbox kun je tijdens het wekelijkse diner kiezen uit 12 recepten.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vegetarisch, vis, vlees of bijvoorbeeld kindervoeding. Na het maken van je keuze ontvang je verse ingrediënten in huis en vind je recepten online of in de app. Hoe lang duurt het om het avondeten te bereiden? De meeste recepten kunnen in ongeveer 30 minuten worden voltooid. Op de receptenkaart kun je van tevoren zien hoe lang de bereiding duurt.

Voordelen van Dinnerly

 • Hoogwaardige ingrediënten

 • Optie op box vegetarisch te maken

 • Koken zonder gedoe

 • Vanaf €2,95 per persoon – simpel, betaalbaar en snel koken voor iedereen!

Wat klanten zeggen…

Helemaal blij met het ekomenu! Heerlijke gerechten, niet meer nadenken over ‘wat eten we vandaag’, snel klaar, biologisch en aan huis geleverd!
Klant, via Facebook

Is er een kortingscode voor de foodbox voor het avondeten?

Ja, Dinnerly heeft regelmatig kortingscodes voor voedseldozen. Omdat ze nieuw zijn in Nederland, willen ze dit soort foodbox bij iedereen introduceren. Wanneer wordt de voedseldoos verzonden? Tijdens het diner kunt u verschillende bezorgtijden kiezen, afhankelijk van uw postcode, daarnaast kunt u ook kiezen wanneer en waar u het diner wilt laten bezorgen? Het diner wordt geserveerd in alle Nederlandse regio’s behalve Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe werkt de betalingsmethode?

Wanneer je voor het eerst een bestelling plaatst, kies je voor een betaalmethode, zoals betalen via iDeal of creditcard. Na de eerste bestelling wordt de volgende box automatisch afgetrokken van de door u gewenste betaalmethode: Hoeveel maaltijden zitten er in de dinerbox?

Er zitten 3 tot 5 maaltijden in de dinerbox. Bij een dubbele box heb je de keuze uit 3 tot 5 gerechten per week. Bij de geschenkdoos voor vier heb je keuze uit 3 tot 5 gerechten per week. Bij het diner kun je kiezen voor een lunchbox voor 2 personen of een foodbox voor 3 tot 4 personen.

U kunt dan zelf het verschil in de tabel bepalen door wekelijks een keuze te maken uit de recepten in uw profiel. Op deze manier kunt u uw eigen vegetarische boxen maken, of u kunt exquise en diverse boxen maken.

Wil Jij Graag De Maaltijdboxen Van Dinnerly Ervaren?