Een box vol producten van Belgische origine van Foodbag

Mensen die een druk werkschema hebben, kunnen tegenwoordig veel dingen in het leven vergemakkelijken. Zo ook het bedenken van maaltijden en het doen van boodschappen. In Vlaanderen kunnen consumenten bijvoorbeeld terecht bij HelloFresh, Marley Spoon en Smartmat. Ook Foodbag is een Vlaamse maaltijdbox-aanbieder die de winkelstress van veel mensen uit handen wil nemen. Bovendien bedenkt het bedrijf de recepten, dus je hoeft je nergens meer druk over te maken.

De boxen worden alleen op Vlaamse en Brusselse adressen geleverd. Dit heeft als voordeel dat de ingredi├źnten die in de box zitten vers zijn en van Belgische origine zijn. De producten komen zo van de boer bij jou thuis op de tafel als het ware. De producten worden altijd in de juiste hoeveelheid geselecteerd, zodat er geen voedsel weggegooid hoeft te worden. Uiteraard zitten er ook helder uitgelegde receptkaarten bij inbegrepen.

Het aanbod van Foodbag bestaat uit 3 boxen, namelijk de Original-box, de Easy Diner-box en sinds kort ook de Sana-box. Ook kun je een fruitbox bestellen. Vergeleken met andere aanbieders, kent Foodbag geen vegetarische maaltijdboxen. Hieronder worden ze kort voor je uitgelicht.

Probeer Foodbag

Bij Foodbag houden ze ervan om samen te werken met lokale producenten. Producten van eigen bodem zijn voor hun erg belangrijk. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk Belgische producten in Foodbag te integreren.
Naar Foodbag.be

De Easy Diner-box

De Easy Diner-box legt de focus op gezinnen met kinderen. De recepten zijn daarom kindvriendelijk en typisch Belgisch. Iedere box bevat 3 gerechten die voor 1 tot 5 personen zijn bedoeld. De maaltijden zijn binnen 40 minuten klaar. Verder biedt deze box de mogelijkheid om een 4e maaltijd erbij te bestellen, voor als je een keer echt een drukke week hebt.

De Orginial-box

De meest standaard foodbox van Foodbag is de Original-box. Deze voedingsbox bevat 4 recepten voor 2 tot 5 personen. Hoewel de box iedere week weer nieuwe, verrassende en inspirerende recepten bevat, heeft de box iedere week 2 recepten met vlees, 1 recept met vis en 1 vegetarisch recept. De bereidingswijze van de maaltijden kunnen eenvoudig en complexer zijn, waardoor de totale bereidingstijd tussen de 30 en 50 minuten ligt.

De Sana-box

Speciaal voor iedereen die zich houdt aan de Sanamethode, is de Sana-box ontwikkeld. Deze foodbox is volledig samengesteld door Sandra Bekkari en is de perfecte oplossing voor iedereen die gezond en verantwoord wil eten. De box bevat 4 maaltijden voor een uitgebalanceerd weekmenu.

Aanvullende fruitbox

Net zoals andere maaltijdbox-aanbieders, biedt ook Foodbag een fruitbox aan. Deze box kun je heel eenvoudig bij je Foodbag-maaltijdbox mee bestellen. Je kunt niet kiezen tussen de verschillende soorten fruit, maar wel uit twee verschillende groottes. Je kunt namelijk een grote fruitmand en een kleine fruitmand bestellen. De boxen zijn voornamelijk gevuld met seizoensfruit uit eigen land. Af en toe zit er ook een exotische fruitsoort in de fruitbox, wat het iedere keer weer verrassend maakt.

Als je een maaltijdbox of fruitbox wilt bestellen, hoef je geen zorgen te maken over eventuele verplichtingen. Je hoeft namelijk niet meteen een abonnement af te sluiten.

Wil jij graag de maaltijdboxen van Foodbag ervaren?

Ga naar Foodbag.be
Ga naar Foodbag.be