Vriesverse maaltijden in de foodboxen van Maaltijdgemak

De meeste maaltijdboxen bevatten verse ingrediënten en eenvoudige recepten, waar een hele week variërende gerechten mee op tafel gezet kunnen worden. Maar de boxen van Maaltijdgemak zijn toch een tikkeltje anders gevuld. Om het je nog eenvoudiger te maken, heeft Maaltijdgemak vriesverse maaltijden voor je geselecteerd en bereid, die je thuis alleen nog maar op hoeft te warmen.

Geen stress meer in de keuken

De boxen van Maaltijdgemak bevatten kant-en-klare maaltijden die je vrijwel meteen kunt serveren. De gerechten zijn gemaakt van verse ingrediënten en zijn bereid door ervaren chef-koks. Vervolgens worden de maaltijden ingevroren in speciale vriescellen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de ingrediënten zo min mogelijk aangetast en blijven alle voedingselementen in de gerechten zo veel mogelijk gehandhaafd. Als je een box bestelt, krijg je dus ingevroren maaltijden bij je thuisbezorgd.

Probeer Maaltijdgemak

Wil je een heerlijke maaltijd maar heb je geen tijd of zin om uitgebreid te koken, dan is een maaltijdbox van Maaltijdgemak de uitkomst. Hun puur ambachtelijke, vriesverse maaltijden zijn de perfecte oplossing voor iedere veeleisende consument.
Naar Maaltijdgemak.nu

De maaltijden kun je thuis voor een langere tijd in de diepvries bewaren of voor een kortere tijd in de koelkast. Het enige wat je hoeft te doen, is de gerechten op te warmen. Dit kan in de magnetron of in de oven, afhankelijk van de maaltijd. Het is belangrijk om vooraf even de instructies hiervoor te lezen. Je hoeft dus eigenlijk niet meer zelf in de keuken aan de slag of na te denken over wat je de hele week eens zal gaan eten. Voor veel mensen kan dit voor meer rust zorgen.

Apart verpakt

Iedere bestelling bevat 3 maaltijden voor 1, 2 of 4 personen. De producten waar de gerechten uit bestaan, zoals kip, aardappelen, broccoli of peultjes, worden ieder apart verpakt. Dit heeft als voordeel dat de verpakkingen klein en handzaam zijn als je ze wilt gebruiken. Daarnaast kun je de producten makkelijk kwijt in de vriezer. Bovendien heeft het als voordeel dat je de verschillende producten later nog met elkaar kunt combineren, als je bijvoorbeeld nog wat over hebt.

Praktische zaken

De prijs voor een bestelling wordt bepaald op grond van de hoeveelheid maaltijden en de hoeveelheid personen waar de gerechten voor bedoeld zijn. De gemiddelde prijs voor 2 personen is €9,00 euro. Dit tel je neer voor één portie. Op je eerste bestelling krijg je zelfs nog eens een korting van €7,50 euro.

De boxen van Maaltijdgemak kun je bestellen zonder dat je meteen vast zit aan een abonnement. Daarnaast worden de bestellingen altijd gratis thuisbezorgd in heel Nederland.

Vriezer bestellen

Als je meerdere bestellingen tegelijk wilt plaatsen, kun je de gerechten natuurlijk makkelijk in de diepvries bewaren. Maar als je geen diepvries hebt of als deze simpelweg vol zit, biedt Maaltijdgemak zelfs een tafelmodel vriezer aan voor €159,90 euro.

Wil jij graag de maaltijdboxen van Maaltijdgemak ervaren?

Ga naar Maaltijdgemak.nu
Ga naar Maaltijdgemak.nu