In dit artikel ga ik in op vegetarische boxen. De lunchbox bevat veganistische recepten en zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokaal en biologisch eten. Hieronder lees je mijn vegetarische box-ervaring!

Wat informatie over Veganbox

Stel je voor wat je niet lekker vindt of denk aan eten. Je weet alleen dat je iets anders moet eten dan normaal. Dan hou ik van lekkere en gezonde dingen. Op deze manier is een veganistische maaltijdbox misschien iets voor jou.

Veganbox brengt je wekelijks een doos vol vegetarische recepten en zoveel mogelijk seizoens-, lokale en biologische producten. Hierdoor hoef je niet meer na te denken over wat je wilt eten en eet je een ander gezond voedingspatroon.

Veganbox leverde ingrediënten voor drie diners. Alle producten zijn op maat gemaakt en variëren van week tot week. U kunt een box voor 1-2 personen kiezen, of u kunt een box voor 3-4 personen kiezen.

Veganbox logo

Probeer Vegan Box

Bij Veganbox kan je wekelijks kiezen uit 6 veganistische gerechten. Je ontvangt alle bijbehorende ingrediënten en handige receptkaarten, zo houd je niks over en hoef je niet naar de supermarkt.
 • Ontvang gemakkelijk vegan maaltijdbox bij jou thuis.
 • Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten.
 • Gratis bezorging in heel Nederland!

Welk voedsel zit er in de vegetarische doos?

Vorige week had ik een Vegan Box om te proberen. Om u een algemeen idee te geven van het voedsel dat vorige week in het vegetarische dieet zat, is hier een overzicht:

 • Tempeh Burger met huisgemaakte pindakaas en sesam frietjes
 • Jambalaya met Merguez worst, groene paprika en spinazie
 • Marokkaanse salade met rode biet en kikkererwten

Bij gebruik van de vegetarische box houden ze er rekening mee dat je niet langer dan 30-45 minuten in de keuken blijft. Ook in ons geval staan ​​alle drie de gerechten gedurende deze tijd op tafel.

We houden van tempeh burgers en Jambalaya, maar onze favoriet is Marokkaanse salade. Heerlijke salade met couscous, koriander, kikkererwten, bieten, tomaten en ander voedsel. Voeg citroen, mosterd saus en kruiden op oliebasis toe.

Veganbox maaltijd

Soorten en prijzen van Vegan Box

Vegan Box biedt momenteel twee boxen aan:

Vegetarische box voor 1-2 personen: € 41,50 € 31,13 (dit is inclusief 25% korting op de eerste box)

Vegetarische box voor 3-4 personen: € 57,00 € 42,75 (de eerste box heeft 25% korting)

In deze twee dozen vind je drie gerechten die deze week gemaakt gaan worden. Bovenstaande prijs is inclusief levering van Vegantbox. Ik denk dat de prijs van deze box niet slecht is, lager dan veel andere lunchboxen.

Bekijk hier speciale aanbiedingen om Vegan Box te bestellen.

Onze bento box bevat de meeste ingrediënten die worden gebruikt om alle gerechten te maken. Voor bepaalde gerechten moet je stiekem in je eigen keukenkastje sluipen, zoals pindakaas zelf, we moeten thuis pindakaas en sojasaus bereiden. Nu, als koppige pindakaas liefhebber, heb ik altijd een grote pot, dus het werkt goed.

Veel producten in Vegabox zijn biologisch en / of lokaal geproduceerd. Kies waar mogelijk seizoensproducten.

Veganbox 2 personen

27,75per week vanaf
 • 2 maaltijden
 • Ideaal om te proberen
 • 100% Vegan

Veganbox 4 personen

€ 33,75 per week vanaf
 • 4 maaltijden
 • Perfect voor gezin
 • 100% Vegan

Veganbox review – wat vind ik ervan?

De lunchdoos verraste me. De gerechten zijn heerlijk en ik ben blij dat we niet hoeven na te denken over wat we die avond gaan eten (geen lokale gerechten hebben gekozen). Volgens het recept, foto’s en stap-voor-stap instructies print je de maaltijd in de vegan lunchbox op vegan A4 papier.

Ik denk ook dat het voordeel van Vegan Box is dat je ook inspiratie kunt halen uit verrassende recepten. Het gebruikt bijvoorbeeld enkele ingrediënten die ik niet begrijp. We hebben bijvoorbeeld bijna nooit gewone aardappelen gegeten (we aten wel zoete aardappelen), maar nu worden ze gekruid en op wiggen geroosterd in de oven met wat sesamzaadjes erop gestrooid, wat heerlijk is. Ik heb nog nooit Merguez-worstjes op basis van Seitan gegeten – ze zijn erg lekker.

Ik vind het ook leuk dat ze overwegen om zo min mogelijk plastic en verpakkingsmateriaal te gebruiken. Om alle producten in de doos vers en mooi bij je thuis te bezorgen, gebruiken ze de biologisch afbreekbare koelelementen van Recycold.

Je kunt de vegan box elke maandag of dinsdag tussen 17.00 en 22.00 uur bij je thuis bezorgen. Of u kunt het proberen en uw abonnement onmiddellijk opschorten.

Veganbox.nl screenshot

Voordelen van Vegan Box

 • Vegan maaltijdbox bij jou thuis

 • Keuze uit 6 lekkere en gevarieerde gerechten.

 • Lokale, biologische en seizoensgebonden producten.

 • Vanaf €3,25 per persoon per maaltijd

Wat klanten zeggen…

Helemaal blij met het ekomenu! Heerlijke gerechten, niet meer nadenken over ‘wat eten we vandaag’, snel klaar, biologisch en aan huis geleverd!
Klant, via Facebook

Wil Jij Graag De Maaltijdboxen Van Dinnerly Ervaren?