De boxen van Weight Watchers: gerechten met punten?

Iedereen die actief bezig is met het bereiken van een gezonde levensstijl, heeft vast wel eens gehoord van Weight Watchers. Het internationale bedrijf is in ontelbaar veel landen actief en staat bekend om het afslankprogramma met puntenlijst. Zo krijg je voor bepaalde voedingsmiddelen die je consumeert een bepaald aantal punten. Deze methode blijkt al meerdere malen tot succesvolle resultaten te leiden. Het succes ligt volgens verschillende bronnen in het hele idee om je aan een bepaald aantal punten per dag te houden. Naast het afslankprogramma heeft het bedrijf in België de Weight Watchers Foodbox geïntroduceerd.

Een gezond eetpatroon

De foodbox van Weight Watchers draagt logischerwijs bij aan een gezond eetpatroon. Van een bedrijf dat zichzelf al meerdere malen bewezen heeft in de dieetbranche, mag je ook niets anders verwachten. Professionele voedingsdeskundigen en ervaren diëtisten stellen iedere week een gevarieerd, gezond en lekker menu samen. Weight Watchers zegt alleen van hoogwaardige ingrediënten gebruik te maken. Zo hoef jij je niet druk te maken over de producten die je in de box ontvangt en kun je meteen aan de slag in de keuken.

Probeer Weight Watchers

Weight Watchers volgen was nog nooit zo lekker en gemakkelijk. Hun ervaren diëtisten ontwikkelen elke week de meest gevarieerde en gezonde recepten. Zij selecteren en kopen de beste ingrediënten en bezorgen ze bij jouw thuis. Jij hoeft alleen nog maar te koken en te genieten!
Naar Weight Watchers

Welke foodboxen zijn er?

Op de overzichtelijke website van Weight Watchers kun je kiezen uit twee foodboxen, namelijk de Bestseller-box en de Familiebox. Beide boxen bevatten precies genoeg ingrediënten voor 4 maaltijden. Waar de boxen in verschillen, vergeleken met andere foodboxen, is dat je niet kunt kiezen voor hoeveel personen je een box wilt bestellen. Zo is de Bestseller-box uitsluitend voor 2 personen bedoeld en de Familiebox voor 4 personen.

Puntvriendelijk

Iedere week worden er weer 4 nieuwe gerechten samengesteld die makkelijk binnen een bepaald puntenaantal te categoriseren zijn. Als je bezig bent met een afslankprogramma van Weight Watchers, kun je dus ook een foodbox bestellen en punten toekennen aan de maaltijden.

De maaltijdboxen worden altijd voorzien van verse ingrediënten, zodat de voedingswaarden en bouwstoffen zo optimaal mogelijk zijn wanneer je ermee aan de slag gaat. Overigens kun je de recepten van deze week, volgende week en die van over 2 weken bekijken.

Hoe bestel je een box?

Als je op de website kijkt, zie je dat je eerst een keuze dient te maken uit één van de twee maaltijdboxen. Vervolgens kom je op een pagina waar je je gegevens in dient te vullen. Je krijgt een overzicht van je bestelling en je kunt kiezen of je een abonnement neemt of niet. Het is dus niet verplicht. Daarna kun je kiezen wanneer de box bij je thuisbezorgd wordt. Weight Watchers zorgt er namelijk voor dat de box op maandag- of donderdagavond afgeleverd wordt. Bovendien kun je er zeker van zijn dat alle bestellingen gratis bij je thuisbezorgd worden.

Wil jij graag de maaltijdboxen van Weight Watchers ervaren?

Ga naar WeightWatchers.com
Ga naar WeightWatchers.com