Ga naar onze actiescode Pagina voor de beste deals

Een hoge korting op de Allerhande maaltijdbox ontvangen deze maand? Wij kijken iedere maand welke speciale acties er zijn. Er zijn acties voor bestaande klanten en voor nieuwe klanten. Het is prettig om te zien welke acties er zijn.

De boxen zijn al een paar jaar beschikbaar en ze zijn de laatste tijd vaak aangepast.

Het is mogelijk om uit vier gerechten te kiezen. Ook is er een inspiratiebox en een familiebox. Het is mogelijk om de maaltijdbox voor twee of voor vier personen te bestellen. Het is goed om de reviews te bekijken over de Allerhande maaltijdbox.

Beslis hierna om een van de boxen gratis bij je te laten bezorgen of om hem zelf op te halen bij een pickup point.

Met voordeel de Allerhande maaltijdbox bestellen

Wanneer je de Allerhande maaltijdbox wilt bestellen met een afprijzing is dat heel eenvoudig. Klik op de knop om de actiecode te zien. Automatisch ga je naar de site van Albert Heijn. Hier is het mogelijk om de bestelling te plaatsen.

Wanneer je vandaag besteld krijg je volgende week de eerste box in huis.

De codes bieden korting aan nieuwe klanten en soms ook aan bestaande klanten. Het is vooral bedoeld om mensen kennis te laten maken met de Allerhande maaltijdbox. De kwaliteit moet mensen overtuigen om te blijven. De voucher werkt bij een nieuw account. Het is trouwens niet nodig om een bonuskaart te hebben bij de Albert Heijn.

Wat zit er in een Allerhande Box!

Welke verschillende Allerhande maaltijdboxen zijn er?

Er zijn verschillende boxen sinds het hele concept is gestart. Een box met drie gerechten voor twee of voor vier personen is de basis. Er zijn recepten wissels mogelijk. Het is daardoor mogelijk om uit vier maaltijden te kiezen.

Het is mogelijk om vis, vlees of vegetarische maaltijden te kiezen. Voor de gezinnen is er een inspiratiebox om te gebruiken.

Ook zijn er grotere familie boxen. Het pakket wordt altijd gratis bezorgd. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de optie om extra Albert Heijn boodschappen gratis te laten bezorgen samen met het pakket.

De coupons van de Allerhande maaltijdbox deze maand.

Deze maand zijn er weer unieke actiecodes voor de Allerhande maaltijdbox. We geven altijd de meest recente en werkende codes weer op onze site. We laten graag zien hoe jij hier ook van kunt profiteren. We leggen je graag uit hoe alles werkt en je extra voordeel kunt krijgen.

We beantwoorden graag alle vragen. Wanneer je een code hebt gevonden voor de Allerhande maaltijdbox en hij staat hier nog dan ontvangen we die graag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Albert Heijn Allerhande box

De aanbiedingen van Albert Heijn voor de Allerhande maaltijdbox

Er zijn verschillende vouchers. Zo zijn er promoties waarmee je korting krijgt op de Allerhande maaltijdbox en gratis bezorging van je boodschappen. De code staat op deze pagina. Doorloop de volgende stappen om hem te gebruiken.

  1. Klik op de bestelknop en ga naar de site van AH.nl
  2. Kies de juiste foodbox en bestel de maaltijden.
  3. Voe gextra boodschappen toe van AH.nl (voor een extra voordeel)
  4. Maak een account aan of login op je eigen account
  5. Vul de gegevens in en kies de bezorgdatum
  6. Rond de bestelling af.
  7. Voer de kortingscode af
  8. Betaal
  9. Ontvang de bestellingen thuis

Wat kost de box met deze aanbieding?

De tweepersoons box is te kopen met een extra voordeel. Ook de box voor vier personen is te verkrijgen met een aanbieding. Het is erg betaalbaar. Je betaalt nog geen euro per persoon per maaltijd.

Eigenlijk kun je daar zelf geen boodschappen voor bestellen. Of wel? De actievoorwaarden staan op Ah.nl.

ah Allerhande paasdoos

Veelgestelde vragen over de Allerhande maaltijdbox!

Hieronder de meest gestelde vragen over deze maaltijdbox van Albert Heijn.

Hoe werkt de promotie?

Het is niet moeilijk om de coupon te gebruiken. Het begint met het kopiëren van de kortingscode. Klik op de code en dan komt er een nieuw venster met de juiste code. Kopieer deze code en ga dan naar AH.nl.

Hier kies je de gerechten uit het menu van de week en geef je aan of het voor twee of vier personen is.

Als je meer dan drie maaltijden besteld zijn er geen bezorgkosten. Het is nu mogelijk om ook nog andere boodschappen bij Albert Heijn te doen. Doe ze in het winkelmandje om ze in één keer thuis te krijgen. Registreer nu je account of login.

Kies het juiste bezorgmoment. Voer nu de kortingscode in.

Betaal vervolgens en ontvang de Allerhande maaltijdbox.

Is de Allerhande maaltijdbox met voordeel te verkrijgen?

Ja! Er zijn meerdere aanbiedingen en acties om gebruik van te maken. Sommige promoties zijn specifiek voor een allerhande menu. Anderen zijn ook om boodschappen mee te doen bij Ah.nl.

Is het een abonnement?

Nee, er is geen abonnement. Je bestelt de Allerhande maaltijdbox wanneer je wilt. Bestel je er meer dan drie? Dan zijn er geen bezorgkosten.

Je kunt ook gebruik maken van de Allerhande planner om vaker een box te krijgen.

Gelden de actiecodes voor bestaande klanten?

Het is afhankelijk van de actie. De meeste acties zijn voor nieuwe klanten.

Zijn er vegetarische boxen?

Er zijn iedere week drie of meer vegetarische maaltijdboxen waar je uit kunt kiezen. De Allerhande maaltijdbox is dus ook geschikt voor de niet vleeseter.

Review AH Allerhande foodbox

Ben jij na het lezen van de content nog niet tot een besluit gekomen? Lees dan ook onze Ah Allerhande box review.

Ga naar onze Vouchercode Pagina voor de beste deals