Apetito is de allergrootste cateraar van ons land. Ruim vijftig jaar verzorgt het bedrijf (warme) gerechten voor ouderen, verpleeginstellingen, kinderdagverblijven en ook aan bedrijven. Ze bieden een verscheidenheid aan gerechten. Van de Hollandse pot tot de internationale specialiteiten; meer dan 129 soorten maaltijden, zodat u van alles kunt genieten.

  • Diverse vriesverse maaltijden
  • Ook enthousiast verzonden in de meeste delen van Nederland
  • Andere soorten desserts en soepen
  • Dieet mogelijk
  • Chauffeurs getraind in eerste hulp
  • Meerdere bestelmogelijkheden
  • Kosteloze verzending (minimaal 7 maaltijden)
  • jij doet niets

Apetito’s maaltijden

Bij Apetito kunt u kiezen uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Het pioniers voedsel van Apetito is een heerlijke en voedzame maaltijd. Gerechten worden met de verse ingrediënten gemaakt. Vriendelijk contact is essentieel. Het is niet zonder reden om elke dag gratis klantenservice te bieden.

De maaltijdservice Apetito biedt twee soorten maaltijden: verse en diepvriesmaaltijden die u kunt opwarmen in een oven of magnetron, en warme gerechten die worden opgewarmd in “Chefmobiel”.

Verse bevroren maaltijd

Apetito heeft 129 verse en diepvriesmaaltijden. Deze worden verzorgd door ervaren hulpverleners op één dag van de week (gratis). Vers en diepvriesproducten verwarm je gemakkelijk in een oven of magnetron . Gebruikt u een Apetito MikroTop magnetronoven? Dan is het nog gemakkelijker

De warme gerechten

In bijna alle gebieden kan Apetito ook voor warme gerechten aan huis zorgen. Dit doen ze door middel van een speciale ” bezorg Chefmobiel”. Dit is een bestelwagen met ingebouwde unieke oven. De maaltijd wordt warm tijdens het rijden. Hierdoor is de maaltijd op de ideale temperatuur wanneer de maaltijd wordt bezorgd. Hierdoor blijft de voedingswaarde behouden.

Uit zeven soorten etenswaren per dag kun je ook kiezen uit twee voorgerechten en twee desserts. Warme maaltijden kosten 10 euro per maaltijd. Het drie -gangen voorgerecht en dessert kost 11 euro.

Hoe je maaltijd bestellen?

Een (warme) maaltijd bestellen in Apetito is op meerdere manieren mogelijk. Wanneer u online bestellen via de webshop. Ook kunt u telefonisch een bestelling plaatsen. De laatste mogelijkheid is om een ​​papieren bestellijst in te vullen en deze aan de koerier te overhandigen.

Apetito is niet van toepassing op abonnementen. Er moeten minimaal 7 verse diepvriesmaaltijden worden gekocht. Uiteraard zijn er ook meer mogelijkheden. U kunt desserts en soepen toevoegen om uw bestelling uit te breiden.

Diner?

Apetito biedt ook handige diner gerechten in een box. Dit zijn goede verpakking dozen (soorten maaltijdboxen) met daarin zeven soorten maaltijden. Als je geen keuze kunt maken, is dat erg handig. Deze lunchboxen hebben specifieke thema’s. Bijvoorbeeld “lichte maaltijden”, “wereldkeuken” of “heerlijk en verantwoord”. Zo kies je snel een maaltijd die past bij jouw voorkeur.

Betalen en ontvangen

Je kunt goed en gemakkelijk betalen via directe betaling. Eind van de maand wordt het bedrag afgeschreven. Het is niet meer mogelijk om een ​​acceptgiro ​​te kiezen om formulieren te verzamelen. Welke betaalmethode je ook kiest, je ontvangt altijd een maandelijkse order factuur. Zo behoudt u altijd het overzicht. Let op: Bent u lid van een thuiszorgorganisatie of de SWO? Misschien is er dan een korting mogelijk.

Vers- en diepvriesmaaltijden vind je in heel Nederland. Meestal wordt dit gedaan door de reguliere service bestuurder. Herinnering: alle bezorgers zijn gecertificeerd voor eerste hulp. De leverdatum en -tijd variëren afhankelijk van waar u woont. Bestel je voor de eerste keer? Bespreek dan de leverdag en tijd. Er wordt 7 dagen per week warm eten verstrekt 365 dagen van het jaar.