Sinds 2013 levert Eten Met Gemak lekker en gezond gekoeld voedsel bij de consument thuis. De cateringservice wordt verzorgd door het lokale bezorg personeel dat verantwoordelijk is voor hun respectieve regio’s. Het grootste pluspunt is dat je hierdoor altijd een vaste bezorger hebt en dat het persoonlijke aandacht biedt. Kant-en-klaarmaaltijden kunnen in het hele land niet worden verstrekt. Naarmate echter steeds meer bezorgbedrijven (franchisenemers) toetreden, wordt de leveringsomvang steeds breder. In 2018 fuseerde het bedrijf met FoodConnect.

Waarom?

 • Organiseer zelf 143 sets menu’s of maaltijden
 • Geen abonnement
 • diensten met persoonlijke lokale contacten
 • 25 dieet- en afleiding maaltijden
 • 3-gangen menu 14,95 euro
 • Er zijn salades , soepen en desserts
 • Bereidt met lekkere en ook verse ingrediënten
 • Snelle en gemakkelijke verwarming

Makkelijk te eten

Geniet eenvoudig van de cateringservices van Food, u kunt echt kiezen uit een verscheidenheid aan gekoelde maaltijden. De winkel biedt 143 standaard keuzes van vaste menu’s. Ook diverse dieetmaaltijden, voorgerechten en desserts zijn mogelijk. Daarnaast kun je via de gewone menukaart wekelijks 34+ soorten maaltijden kiezen en deze vervolgens zelf indelen. Kies zelf wat je lekker vindt. Nu kunt u uw eigen maaltijden online schrijven (na registratie).

Diverse koude maaltijden

Easy Eating kan een verscheidenheid aan voedsel van hoge kwaliteit bieden, alleen vers voedsel hoeft te worden gekoeld. Alle gerechten worden bereid door gekwalificeerde chef-koks die werken met verse seizoens ingrediënten. Comfortabel eten afgestemd op uw voedingsbehoeften. Ter herinnering: gemaksvoedsel is geslaagd voor de HACCP-certificering .

In de online winkel kies je gemakkelijk uit 142+ vaste menu’s. Ook is het mogelijk om uw eigen maaltijden te bereiden via persoonlijke menu’s of online modules. Kiezen. Bovendien stelt de verpakkingsmethode u in staat om maaltijden thuis nog steeds weer in elkaar te zetten. Daarom is dit een zeer goede cateringservice met individuele kenmerken.

Gemakkelijk eten zou moeten overwegen om te eten

Ze hoopt dat iedereen kan smullen van lekkere, gezonde en heerlijke maaltijden. Zelfs als u specifieke eetgewoonten of andere eetgewoonten heeft. Dit is de reden waarom de restauratieservice een verscheidenheid aan op maat gemaakte maaltijden biedt. U kunt ook hier genieten van zoutarm, glutenvrij, lactosebeperkt, zoutarm en kaliumarm, vegetarisch, gemalen, dun gesneden vlees en vloeibare voeding. In de winkel vind je bij “Dieet” een gerecht welke goed is en bij je past.

 • Diverse koude maaltijden
 • 3-gangen menu 14,95 euro per persoon
 • Persoonlijk menu
 • Makkelijk zelf te koken
 • Meer dan 140 vaste menu
 • Er zijn salades , soepenen desserts
 • Een verscheidenheid aan maaltijden voor gewichtsverlies
 • kwaliteitsverzekering

Hoe eenvoudig gerechten bestellen?

Etenmetgemak Wil iedereen laten genieten van de maaltijden. Daarom kunt u op veel manieren een bestelling doen. Ten eerste kunt u bestellen via het papieren persoonlijke menu. Na aanmelding ontvang je een persoonlijk menu van je eigen bezorg man of vrouw. Bij het bezorgen van de maaltijd ontvang je ook een nieuw menu. Zo bestel je gemakkelijk eten zonder internet.

Bestel online

U kunt ook online maaltijden bestellen. U kunt online een vast menu kiezen. Er zijn meer dan 140 soorten, vergeet niet de dieet gerechten en maaltijden. U kunt ook zelf online dineren. Meldt u aan bij de bezorger. Vervolgens kunt u elke dag een gerecht bereiden op basis van uw behoeften. Het is simpel en leuk.

Betalingswijze

Bij etenmetgemak kun je op twee manieren de rekening betalen. Bestel je een vast menu via de webwinkel? Met iDeal kunt u vervolgens snel en goed betalen. In feite is het alsof u goederen bestelt bij een online winkel. Gebruik je een persoonlijk menu? Of organiseer je je maaltijden online? Betaal dan via automatische incasso. Iedere maand ontvang je een nota met alle maaltijden voor die maand.

Hoe werkt de bezorgservice van etenmetgemak?

Makkelijk eten met reguliere en vaste maaltijdbezorgers. Elke maaltijdbezorger is de baas in zijn gebied. De bezorger is eigenlijk een eigen ondernemer. Het grootste pluspunt hiervan is dat ze erg flexibel zijn. Na de eerste bestelling hoor je de reguliere levertijd van de week. Ben je verrassend genoeg niet in huis? Dan vinden ze meestal een oplossing.