Food Connect is een van de meest populaire horecadiensten van Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en levert wekelijks honderden vers gekoelde en diepvriesproducten en verse gerechten aan (voornamelijk) senioren door het hele land. Herinnering: u kunt uw eigen koude maaltijden online bereiden via Food Connect.

 • Bereid je eigen koude maaltijd voor
 • Diverse vriesverse maaltijden
 • Overweeg uw dieet en wensen
 • Bereid met verse ingrediënten
 • Persoonlijke bezorging
 • Kan een aantrekkelijke voorbeeld verpakking opleveren
 • Veilig betalen via automatische incasso
 • Door de unieke verpakking kun je je eigen gerechten maken
 • Gastronomische maaltijdservice beoordelingen

Gastronomische maaltijd

Food Connect is voor iedereen die niet meer wil of kan koken, maar wel wil genieten van verse, gevarieerde en lekkere maaltijden. Food Connect biedt hiervoor verschillende oplossingen met elk hun eigen voordelen.

Bereid je eigen koude maaltijd voor

Food Connect staat bekend om zijn “vers op maat” oplossingen. Met de handige bestelmodule bereid je zelf zeven maaltijden per week. Concreet betekent dit dat u vlees, vis, groenten en elke smaakmaker kunt kiezen. De bestelling kan worden aangevuld met diverse voorgerechten en desserts. De maaltijden worden verpakt in de nieuwe Food Connect-verpakking. Daarom kunt u thuis nog steeds spruitjes ruilen voor wortelen.

Verse bevroren maaltijd

Vind je het nuttig als je nog een maaltijd kunt bewaren? Dan is de diepvrieskaart van Food Connect cateringservices wellicht een oplossing. U heeft de keuze uit 119 verschillende vriesverse maaltijden. Van Hollandse keuken tot Oosterse keuken. Er zijn ook speciale halalgerechten of zoutarme maaltijden verkrijgbaar. Maaltijden beginnen bij 5 euro. Het grootste voordeel is dat je de maaltijd langer in de koelkast kunt bewaren.

Verse desserts en bijgerechten

Indien u al (online) heeft besteld, kunt u direct voor verse bijgerechten zorgen. FoodConnect biedt een verscheidenheid aan voedingsmiddelen zoals soepen, desserts, desserts, fruit en salades. U kunt deze eenvoudig toevoegen aan uw bestelling. Vervolgens worden alle artikelen op uw reguliere bezorgtijd bij u thuis afgeleverd.

 • Bereid je eigen koude maaltijd voor
 • Dankzij de handige verpakking kun je nog thuis wijzigingen aanbrengen
 • Zoutarm, glutenvrij, lactose beperkt: mogelijk veel
 • Proefpakket: 15 euro voor drie maaltijden of 20 euro voor vijf maaltijden.
 • Voorraad meer dan 119 soorten vers en bevroren voedsel
 • Bereid altijd verse ingrediënten voor
 • Kan zorgen voor verse desserts en bijgerechten
 • Zeer prettig bestelmodule

Hoe werkt bestellen bij Food Connect?

Bij Food Connect kun je op verschillende manieren maaltijden en gerechten bestellen. Een schriftelijke bestellijst die aan het zorgpersoneel kan worden verstrekt via telefoon, webwinkel, e-mail of. Bestel je online? Vervolgens moet u eerst de postcode invoeren. Dan zie je je leverdatum. Zo stelt u eenvoudig de vers gekoelde maaltijden samen, voegt u diepvriesmaaltijden toe aan uw bestelling, of kiest u voor wat extra verse bijgerechten.

Food Connect is geen abonnement.

Je bestelt alleen eten als je het nodig hebt. Maaltijden beginnen bij 5 euro. Diepvriesmaaltijden zijn iets duurder. U hoeft geen computer te gebruiken om van cateringservices gebruik te maken. U kunt ook telefonisch of op de ouderwetse manier op papier bestellen.

Hoe zit het met betaling en levering?

Food Connect biedt een betaalmethode: directe betaling. Het voordeel is dat u wekelijks maaltijden en eventuele boodschappen kunt bestellen. Aan het einde van de maand wordt het verschuldigde bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven. Daarom is er geen gedoe om iDeal of contant geld te gebruiken. Heel veilig en duidelijk. Let op: U kunt de bestelling binnen 4 werkdagen voor de leverdatum annuleren.

De leverdatum en -tijd variëren afhankelijk van waar u woont. Na de eerste bestelling wordt u op de hoogte gebracht van de “vaste” leverdatum en -tijd. De bezorgkosten bedragen € 2,45 per bezorging. Maaltijden worden in een praktische papieren zak gedaan die eenvoudig samen met oud papier kan worden weggegooid. Het eten is verpakt in een kom en je kunt het uit elkaar halen. Daarom vervang je de kipfilet van de ene maaltijd gemakkelijk door de gehaktballetjes van een andere maaltijd.