Ze zijn een begrip als het gaat om koel verse levensmiddelen. Met vele jaren vakmanschap en kundige koks verzorgt Maaltijdservice iedere week vele maaltijden door het hele land. Ook gerelateerd aan ouderen. Er zijn veel soorten maaltijden, die ook geschikt zijn voor iedereen met specifieke wensen voor hun eten . Op werkdagen voor twaalf uur besteld? Dan krijg je het de volgende dag.

  • Diverse koude maaltijden
  • Speciaal dieet
  • Gerechten bereid met verse lekkere producten
  • Snelle levering
  • Geen maandelijks abonnement
  • Makkelijk betalen met je eigen bank via iDeal
  • Maaltijden starten vanaf 4.50 euro per persoon
  • Handige en betaalbare lunchbox
  • Maaltijdservice-nl-review

Maaltijd van Maaltijdservice

Maaltijdservice zorgt voor een zeer nette site met plek voor een breed aanbod. Er wordt met iedereen rekening gehouden met diëten: je kunt kiezen uit eiwitrijke, zoutarme, gemalen, zoutarme , geraspte, en glutenvrije lactose maaltijden. U kunt ook soepen en desserts toevoegen om uw bestelling uit te breiden. Er zijn ook specifieke lunchboxen: ze bevatten de complete week door verschillende maaltijden.

Diverse koude en verse gerechten

Maaltijdservice biedt zo’n 74+ verschillende soorten gekoeld eten aan. U kunt gemakkelijk zoeken naar vis, vlees, of vegetarische gerechten . Daarnaast kunt u kiezen voor een “normaal” gerecht , maar u kunt ook kiezen voor een lekkere zoutarme, een geraspte of glutenvrije lactose maaltijd. Met behulp van handige opties op de site vind je snel de maaltijd die je zoekt. NIet vai het internet bestellen? Ook is er een handig informatiepakket Maltijdservice.nl + handleiding.

Maaltijdenservice.nl bevroren maaltijd

Vind je het moeilijk om iedere week verschillende gerechten te selecteren? Met de lunchboxen van de Maaltijdservice Voel je je op je gemak. Met deze uitstekend en zorgvuldig gekozen lunchboxen (samengesteld uit chef-koks) haal je gemakkelijk een variatie aan gerechen in huis. Er zijn meerdere opties. Denk aan eens een keer puur Hollands eten, proteïne, wereld, vegetarisch of vis. Kies wat jou aanspreekt en selecteer meteen de gekoelde maaltijd die bij je past tegen een gereduceerde prijs.

Soepen en desserts

Vind je het leuk om eerst soep te drinken en daarna een toetje? Maaltijdservice heeft een keur aan soepen en desserts. U voegt het eenvoudig toe aan de bestelling (online, via e-mail of telefoon). De prijzen voor soepen beginnen bij een euro en desserts beginnen bij 0,94 euro. Let op: De minimale afname is vier hoofdgerechten of een lunchbox. Bovendien is uw bestelling helemaal gratis.

Hoe bestel ik eten?

Maaltijdservice heeft meerdere betaalmogelijkheden en manieren om te bestellen. Het kan telefonisch per mail en online. Het is ideaal om zo een goede keuze te maken. De webshop is heel gemakkelijk en je kunt er snel en goed betalen via je eigen bank met iDeal.

Bestel je liever niet via het internet?

U kunt ook een bestelling via de telefoon plaatsen. Klantenservice maakt een account bij je aan. Voor bestellingen via de telefoon kunnen speciale strippenkaarten worden gebruikt.

Hoe kan ik de rekening betalen?

Er zijn meerdere manieren om de rekening te voldoen. Het kan via iDeal en dan is het eigenlijk snel klaar. Eht kan ook op een andere manier. Je kunt namelijk ook telefonisch betalen. Bestel een strippenkaart om nog sneller en gemakkelijker te betalen.

Hoe is de levering?

Een van de grote voordelen van Maaltijdservice is de goede bezorging. Je kunt altijd je eigen bezorgdatum kiezen. De tijden van bezorgen zijn altijd werkdagen en ook op de zaterdag van 8 tot 1 uur. Ze bezorgen erg snel en goed. Ideaal. PostNL doet alle bezorgingen trouwens.

Kortingscode

Ontdek de kortingscodes van hun en zie hoe je met een leuke korting een bestelling kunt plaatsen. Perfect om het een keer uit te proberen. Toch?