DeMaaltijdservice is een uitstekend idee dat in Eindhoven is opgericht om kwetsbare mensen te bedienen die in aanmerking komen voor een goed maal. Nu zijn meerdere mensen alleen, die soms slecht kunnen zorgen voor zichzelf. Maaltijd bediening is een uitstekende manier voor deze bevolking en zorgt ervoor dat er goed en gezond voedsel wordt verstrekt.

Gerechten uit de keuken en bezorgd door vrijwilligers. Daarnaast hanteert De Maaltijdservice voor bepaalde producten de laagste prijsgarantie.

Waar vind ik De Maaltijdservice?

DeMaaltijdservice is niet in hele land aanwezig. Naast de regio Eindhoven zijn ze ook actief in het noordoostelijke deel en het zuidoostelijke deel van Brabant en in Noordelijk en in het midden van Limburg. Belangrijk is ook dat DeMaaltijdservice zich richt op zorg-professionals.

DeMaaltijdservice verzorgt maaltijden aan huis, inclusief koud, warm en boodschappen.

Welke maaltijden biedt DeMaaltijdservice.nl aan?

DeMaaltijdservice hoopt gezonde maaltijden te verzorgen tegen lage prijzen. Klanten maken hun keuze uit de 74 hoofdmaaltijden. Daarnaast biedt DeMaaltijdservice ook een keur aan lekkere en goedkope soepen. Deze bezorgdienst houdt ook rekening met het dieet en allergieën. Ook kunt u bij DeMaaltijdservice genieten van koude gerechten en de boodschappen.

Zorg voor gezonde voeding voor ouderen en wie het nodig heeft

Als u wilt dat uw moeder of oude oom herstelt, is een eetgelegenheid een onmisbare keuze. Een mooi voordeel van DeMaaltijdservice is ook tijdens het bezorgproces er een optie is om te chatten. Vrijwilligers letten daarom goed op de dingen en maken warm contact met mensen.

Kosten?

Omdat DeMaaltijdservice een onderneming is met een sociaal oogpunt, is de prijs eerlijk en laag te noemen. Klanten kunnen er ook voor kiezen om gebruik te maken van bijzondere assistentie van de gemeente. Daarom is maaltijdservice de keuze van alle mensen die een klein budget heeft of moeite heeft om voor zichzelf te zorgen.