De eetservice van maatschappelijk service Doras is er voor iedereen met een laag inkomen en kansarmen. Als u bij Doras kiest, heeft u de keuze uit diverse maaltijden en soepen. Er dient ook rekening te worden gehouden met de dieetwensen U kunt aangeven of u allergisch bent voor voedsel.

Wat heb je nodig om bij Doras te bestellen

Bestellingen die bij ze worden geplaatst, worden elke week of elke dag gratis aan u geleverd. Maaltijden worden verzorgd door vrijwilligers en ze chatten vaak met klanten. Als u een verzorger bent of voor een ouder familielid zorgt, is Doras een goede keuze. De gerechten zijn vers en diepgevroren en komen van de fabrikant Apetito. Ze biedt hen kortingen, dus als je thuis wilt dineren, is dit een zeer betaalbare optie.

Doras is de stichting van maatschappelijke dienstverlening en is voornamelijk actief in Amsterdam.

Hnadige tips

Ze heeft ook redelijk geprijsde vaste menu’s met meerdere maaltijden in elke periode. Een lunchbox bevat 7 maaltijden. Je kunt kiezen uit meer dan 120 gerechten, van de bekende Hollandse pot tot de heerlijke internationale keuken. De mensen waarop Doras zich richt ook erg kwetsbaar is, kan bij het eten rekening worden gehouden met eigen wensen of specifieke eetgewoonten.

Waar en hoe kan ik het krijgen en gebruiken? Doras?

De service van ze kan klanten bedienen die in Amsterdam Noord en ook in Landsmeer wonen. U kunt telefonisch of per e-mail een bestelling plaatsen in Doras. Op de website vind je een overzicht van alle gerechten en prijzen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, komt de chauffeur de maaltijd ‘s ochtends of’ s middags brengen. Op vier dagen van de week wordt er vers ingevroren voedsel bezorgd.